2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Hitben és hálával a könyvkiadásról…
Hitben és hálával a könyvkiadásról… PDF Nyomtatás E-mail
Tartalom
1. oldal
2. oldal
3. oldal

Ajándék könyvek

 

Több testvérünk kezdeményezésére az elmúlt esztendőkben kibontakozott a könyvmisszió eddig kevésbé ismert válfaja, a könyvajándékozás szolgálata. A kizárólag továbbajándékozásra kiadott könyvek eddig főként magáncsatornákon voltak hozzáférhetők. Testvéreinkkel való egyeztetést követően azonban arra a megállapodásra jutottunk, hogy az Advent Kiadó lesz e kiadványok terjesztője. Így készült el még 2009 decemberében az Ellen G. White: A legjobb út (Jézushoz vezető út) c. kiadvány 10 000 példányban. A könyvek az egri, szombathelyi, dunaújvárosi, lovasberényi, nagykanizsai missziónak köszönhetően már elfogytak. (Az AdventInfo következő számában beszámolunk testvéreink tapasztalatáról.) Most van nyomdában a Dr. Hans Heinz: Lesz-e holnapunk?  c. kiadvány, illetve még további könyvek megjelentetését is tervezzük.

A továbbajándékozásra kiadott könyvek terjesztésére főként gyülekezetek jelentkezését várjuk. A kiadványok folyamatos biztosítására pénzalapot hozunk létre. Tervünk szerint a terjesztésre átvett kiadványok előállítási árát kérjük a gyülekezetektől támogatásként befizetni a Kiadó pénztárába.

További információ: Fleischer Andrea (30/678-6584, e-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges )

Czinkota András
a Reménység Evangelizációs Központ vezetője



 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista