2024. július 03. Szerda
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow "Kövesd a Bibliát!" – Zuglóban
"Kövesd a Bibliát!" – Zuglóban PDF Nyomtatás E-mail

dscf0011 2010. március 6-án a Zuglói Gyülekezetbe is elérkezett a világjáró, 66 nyelven íródott Biblia másolata. Szép számmal gyűltünk össze ünnepelni ezen a különleges szombaton. Az egész nap folyamán sok szolgálattal és énekléssel dicsőítettük Istenünket.

Gyermekek hozták be és helyezték el a szószék előtt a különleges kötetet, majd meghallgatták a külön nekik szóló üzenetet, amely a Bibliát, mint térképet mutatta be számukra, ami utat mutat igazi célunk felé.

dscf0064Ezt követően közös olvasásban volt részünk. 12 különböző nyelven hallgathattunk meg verseket a Szentírás különböző könyveiből. Az angol, német, francia, olasz és spanyol mellett horvát, szerb, román, orosz, svéd és török nyelven is megszólalt Isten Igéje. Ne feledkezzünk meg Ámós könyvéről sem, amely magyar nyelven szerepel az utazó Bibliában. Az igei gondolatok alapjául is ennek a prófétai könyvnek az üzenete szolgált.

A közösen elfogyasztott ebéd után szintén a megszokottnál kötetlenebb, beszélgetős istentiszteletre került sor. Megoszthattuk egymással, kinek-kinek mit is jelent a Biblia a mindennapokban, illetve mi volt az első meghatározó élményünk vele kapcsolatban.

Hálás vagyok azért, hogy a nap folyamán mind egymáshoz, mind Istenhez közelebb kerülhettünk.

 

K. Á.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista