2024. június 16. Vasárnap
Napnyugta: 20:44
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Generál Konferencia hírei
Generál Konferencia hírei
gcsession2010_resize


Állásfoglalások (kivonat) PDF Nyomtatás E-mail

131-10GS Állásfoglalás arról, hogy a Prófétaság Lelke nyilvánult meg E. G. White szolgálatában és írásaiban.

Mi, a 2010-es atlantai Generál Konferencia küldöttei elismerjük azt a folyamatos hatást, amit Ellen G. White szolgálata és írásai jelentenek az egyháznak.

Tovább...
 
Kövesd a Bibliát! PDF Nyomtatás E-mail

_dsc0221Megérkezett! 20 hónapos utazása után a Generál Konferencia 59. ülésszakára megérkezett a 66 nyelven megírt Biblia. Utazása során 130 országot járt be, kormányzókkal, törzsfőnökökkel, elnökökkel, királyokkal és királynőkkel találkozott. És ami mindennél fontosabb, adventisták millióinak hívta fel újból a figyelmét arra, hogy mi a Biblia népe vagyunk.

Tovább...
 
A Generál Konferencia Jelölő Bizottságának munkája PDF Nyomtatás E-mail

g_t_ngCsütörtök este helyi idő szerint 9 órakor megkezdte munkáját a Generál Konferencia Jelölő Bizottsága. A Magyar Unió képviseletében Ócsai Tamás unióelnök ül a bizottság ülésein, ahol a világegyház fő tisztségviselőit, az elnökség tagjait, alelnököket, helyettes titkárokat, pénztárosokat, valamint az osztályvezetőket javasolják a küldötteknek megválasztásra. Az este folyamán megválasztott levezető elnök és bizottsági titkár vezetésével a bizottság tagjai eldöntötték a szabályokat. A mobiltelefonokat, számítógépeket nem lehet bevinni az ülésterembe, természetesen az ajtók is zárva vannak a kíváncsi tekintetek elől, és a bizottság tagjainak figyelmét felhívták arra, hogy a jelölés befejezésekor se szivárogtassanak ki információkat az ülésteremben elhangzottakról. „Napjaink technológiája csodálatos, de nem szeretnénk, ha ez tönkretenné a bizottság munkáját” – nyilatkozta a bizottság levezető elnöke. A Jelölő Bizottságban 236 bizottsági tag végzi szolgálatát.

Tovább...
 
A Generál Konferencia mottóéneke: Hirdetni az Ő kegyelmét PDF Nyomtatás E-mail

dr_j_bruce_ashton Minden áhítaton felcsendül a Generál Konferencia mottóéneke. Dr. J. Bruce Ashton (lásd a képen), a szöveg és a dallam szerzője, a Southern Adventist Egyetem professzora, zeneszerző.

Tovább...
 
Új elnöke van a Generál Konferenciának: Ted N. C. Wilson PDF Nyomtatás E-mail

ted_n_c_wilsonHelyi idő szerint péntek 11: 41-kor a plénum megválasztotta a Generál Konferencia új elnökét Ted N. C. Wilson személyében.

Tovább...
 
Dinamikus mozgalom PDF Nyomtatás E-mail

matthewbediakogktitkaraPéntek délelőtt a plénum meghallgatta a titkári jelentést.

Tovább...
 
Első döntések PDF Nyomtatás E-mail

gkules Csütörtök délután hivatalosan is megkezdődött a Generál Konferencia 59. ülésszaka.

1963-ban, az első ülésen 20 delegátus, ma 2441 küldött kezdte meg a munkát a Generál Konferencia és 13 divízió képviseletében.

Tovább...
 
HOTlanta PDF Nyomtatás E-mail

markafinley Atlanta forró város, nemcsak a humoros kedvű helyi nyelvújítók, hanem a városba csöppent idegenek szerint is. Az állandóan (este is) párás 32-33 C fok szauna-élményt biztosít akár néhány perces séta után is.

Tovább...
 
Megkezdődött a jelölő bizottságok munkája a Georgia Dómban PDF Nyomtatás E-mail

_dsc0035Atlantába érkezésünk óta folyamatosan tapasztalhatjuk, hogy nem kis egyház vagyunk. Az atlantai repülőtéren hatalmas, falszélességű felirat tudósított a Hetednapi Adventista Egyház Generál Konferenciájának 59. ülésszakáról. A városban különböző helyeken szintén feliratok, útjelző táblák hirdetik a nagy eseményt. Már a repülőtéren többször láthattunk egyházunk logójával ellátott táblát. A belvárosba megérkezve mindenhol testvérekkel találkoztunk. Különös érzés egy olyan belvárosban lenni, ahol bármerre lépünk, testvérek jönnek-mennek minden irányból.

Tovább...
 
Újra lángra lobbant a fáklya Atlantában PDF Nyomtatás E-mail

img_5443_resizeAtlanta 1996-ban az Olimpia házigazdája volt, 2010-ben egy világszéles egyház konferenciáját köszönti a 4,1 millió lakosú város.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

Eredmények 31 - 41 / 41

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista