2024.  március  19.  Kedd
Napnyugta: 17:56
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Programok
Programok
Nemzetközi Bibliai Konferencia Debrecenben PDF Nyomtatás E-mail

Egy nagyszerű programra szeretnénk felhívni a figyelmet, amire, szeretettel hívjuk testvéreinket! A Generálkonferencia Bibliai Kutató Intézetével (Biblical Research Institute – BRI) egy bibliai konferenciát szervezünk, nagyszerű előadókkal és rendkívül érdekes, fontos előadásokkal. Az a célunk, hogy egyházunk legfrissebb és legidőszerűbb teológiai kérdéseit illetően a világközösség nagyszerű teológusaitól kapjunk betekintést.

Tovább...
 
Gyere, ahogy vagy - TV műsor PDF Nyomtatás E-mail

gyereahogyvag-hatoscsatornaSzeretettel ajánljuk a  Hatoscsatorna közszolgálati televízióban heti rendszerességgel sugárzott programunkat, melynek címe: Gyere, ahogy vagy!

Bizonyára ismeretes, hogy 2014-ben a Magyar Unió Misszió Budapestért programsorozatot indít, melynek jelmondata: Gyere, ahogy vagy! A most induló televíziós műsorsorozat ennek a missziós kezdeményezésnek a része.

Tovább...
 
Gyűrű-kúra klub PDF Nyomtatás E-mail

Még egyszer lesz lehetőségük idén a pároknak Gyűrű-kúra klubon részt venni. Akik az előző alkalmakon voltak, ismerik már azt a felemelő érzést, amikor 40-45 pár együtt köteleződik el a kapcsolatában való növekedés mellett, és ehhez komoly szakmai segítséget is kap. A programon a szakemberek előadásai mellett könyvbemutatók, drámajelenetek, játékok és kapcsolaterősítő gyakorlatok is hozzájárulnak az egész délután tartalmas eltöltéséhez.

December 15-én találkozunk. Az alkalmat Budapesten, a Práter utcai gyülekezetben tartjuk, 15 órától.

Előzetes jelentkezést kérünk minden pártól, hogy a vacsorát megfelelő mennyiségben tudjuk elkészíteni. Jelentkezés: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges vagy: 30/664-3044.

 

Mihalec Gábor

 

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista