2024. április 16. Kedd
Napnyugta: 19:36
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Generál Konferencia hírei arrow 40 000 hetednapi adventista imádkozott az olajszennyezés következtében érintett emberekért
40 000 hetednapi adventista imádkozott az olajszennyezés következtében érintett emberekért PDF Nyomtatás E-mail

ima_az_olajszennyezodes_aldozataiert A Generál Konferencia 59. ülésszakán Atlantában, a szombat délelőtti istentiszteleten 205 országból 40 000 hívő dicsérte együtt Istent. A nagyszerű ének- és zeneszolgálatok segítettek bennünket Istenhez emelkedni.

Az istentisztelet első részében a Generál Konferencia újonnan megválasztott tisztviselői megköszönték a leköszönő Jan Paulsen és Matthew Bediako testvéreknek azt a szolgálatot, amivel Isten népét vezették hosszú éveken át. Ezután megható pillanatok következtek, amikor a három fő tisztviselő feleségével együtt leborult Isten előtt, hogy a beiktató imádság és áldáskérés elhangozzék. Az imádságot három nyugdíjas vezető testvér mondta el az újonnan megválasztott tisztviselők felett.

pasztori_ima_az_olajszennyezodes_aldozataiertEzt követően az Generál Konferencia két alelnöke, Lowell Cooper és Armando Miranda hívta pásztori imádságra a közösséget, amelyben az egész világért, a világ vezetőiért, a szenvedőkért, betegekért, Isten népéért emelték fel szavukat: „Kegyelmes Atyánk! Imádkozunk a világért. Kérünk, nyugodjon meg áldásod a kormányok vezetőin minden országban, hogy békében és igazságban legyen része a népeknek mindenütt. Kérünk, hogy áldásod legyen a szenvedőkkel. Különösen azokra gondolunk most, akiknek életét félelemmel tölti el az éhínség, háború vagy katasztrófa. Imádkozunk azokért az országokért, akiknek élővilágát veszélyezteti az olajszennyezés a Mexikói-öbölben. Add, hogy közös aggodalmunk és együttérzésünk olyan cselekvést eredményezzen, amely reménységet ad és segítséget nyújt".

Az igehirdetés szolgálatát Matthew Bediako testvér, a Generál Konferencia leköszönő titkára mondta, amiben Isten kegyelmének hirdetésére hívta a világközösséget.

 

-it-

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista