2024.  március  28.  Csütörtök
Napnyugta: 18:09
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Generál Konferencia hírei arrow Dél-amerikai kerékpáros érkezett az atlantai Generál Konferenciára
Dél-amerikai kerékpáros érkezett az atlantai Generál Konferenciára PDF Nyomtatás E-mail

brazil_biciklisGeorgia Silva nem várt az utolsó percig, hogy megszervezze utazását az atlantai Generál Konferenciára, mely ebben az évben a legnagyobb adventista összejövetel a világon. Tavaly augusztus 12-én kezdett el „pedálozni" Braziliából, Boa Vistából.

A 49 éves biciklis csütörtökön (2010. június 24-én) teljesítette a 8600 mérföldes távot, az atlantai Georgia Dómig, ami a fő helyszíne a Generál Konferencia 59. ülésszakának.

Hatalmas utazása során 11 országot érintett Dél-Amerikában és Közép-Amerikában és 5 államot az USA-ban. (Brazília után érintette Venezuelát, Kolumbiát, Panamát, Costa-Ricát, Nicaraguát, Hondurast, El Salvadort, Guatemalát, Mexikót és az Egyesült Államokat.)

A helyi gyülekezet tisztviselői elérték, hogy a rendőrség lezárjon több fontos utat is a városban, amikor Georgia Silva megérkezett itteni állomáshelyére.

A kerékpárossal és futóval találkozhattunk a Georgia Világkongresszusi Központ és az Omni Hotel közötti téren, ahol több riportot is készítettek vele.

Georgia Silva nős, 2 gyerek édesapja. Ez a hetedik „missziós útja" - összesen több mint 18 000 mérfölddel a háta mögött - melynek során hirdeti meggyőződését: Jézus Krisztus hamar visszatér!

 

ifj. Horváth Ferenc

Video riport megtekinthető: http://media.adventistreview.org/BikerProfile.mov

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista