2024. május 04. Szombat
Napnyugta: 20:01
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow „Merre keressem…” előadássorozat Újfehértón
„Merre keressem…” előadássorozat Újfehértón PDF Nyomtatás E-mail
Január 12-től március 17-ig 10 héten át, heti két alkalommal előadássorozatot tartott az Újfehértói Gyülekezet (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye). Ez alkalommal a gyülekezet imaháza adott otthont e programnak. Az újfehértói közösség célja az volt, hogy további kapcsolatot építsen és ápoljon az itt élő emberekkel, korábbi vendégeikkel és az adventista rokonokkal, családtagokkal.

A résztvevők
A helyi gyülekezet különféle szolgálatát nyíregyházi testvérek is támogatták zenei- és könyvárusító szolgálatukkal. Az énekszolgálatban az egyik kedves vendég is (református presbiter) rendszeresen részt vett! A családias hangulatú együttlétek lelki üzenetét a „Merre keressem..." c. videó előadás-sorozat szolgáltatta. A húsz alkalom a szolgálatban való megerősítést, Isten igazságainak felismerését, és a közösség ápolásának fontosságát jelentette a résztvevők számára.

Az újfehértói közösség célja, hogy a nyár folyamán egy újabb előadás-sorozatot tartson - adventista rokonokért, családtagokért, vendégeikért, és az itt élő emberekért, melyért kérünk, hogy imáitokban emlékezzetek meg.

 

Sz. Z.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista