2024.  március  29.  Péntek
Napnyugta: 18:10
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Kórushétvége a Zemplénben
Kórushétvége a Zemplénben PDF Nyomtatás E-mail

korushetvege_a_zemplenben_1412011. szeptember 23. és 25. között a Szabolcsi Adventista Vegyeskar egy csodálatos hétvégét töltött el az őszi színekbe öltözött hegyvidéken azzal a céllal, hogy együtt dicsőíthessék Istent és egymást jobban megismerhessék.

Kis kórusunk - amely 2010-ben alakult a nyíregyházi és környéki gyülekezetek énekelni szerető tagjaiból - ebben a pár napban egy különleges gyülekezet-látogatáson vett részt Göncön, a Borsod megyei dombok és hegyek között megbújó kis falucskában.

Ennek a községnek kis létszámú gyülekezete van, akiket olyan meglepetés ért szombat reggel, hogy nem gondolták volna: ez a szombat más lesz, mint a többi. A szombatiskola megkezdése előtt pár perccel egy négytagú autókonvojjal gurultunk be az imaház udvarára. Az imaterem megtelt Istent szerető emberekkel, és majdnem minden ülőhelyet elfoglaltunk. Az egész napot a Gönci Gyülekezet tagjaival töltöttük, és Restás László biztosította számunkra a lelki gondolatokat. Az ebéd sem maradhatott el, rendhagyó módon most nem a gyülekezet hívott meg minket, hanem mi hívtuk meg a gyülekezet időseit és fiataljait. A finomságok után énekeltünk, beszélgettünk, imádkoztunk egymásért és együtt dicsőítettük az Urat.

korushetvege_a_zemplenben_625Biztosak vagyunk abban, hogy az Isten megáldotta ezt a hétvégét számunkra, mert igazán összekovácsolódtunk, és hasonló szolgálatokat tűztünk ki célul, ami által más, kisebb gyülekezetbe vihetjük el Isten szeretetét.

Köszönetet mondunk: Restás Lászlónak az igei gondolatokért; Szöllősy Botondnak, aki önzetlenül biztosította számunkra a nagyszerű szálláslehetőséget. Isten áldjon benneteket és családjaitokat!

 

Dr.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista