2024. május 15. Szerda
Napnyugta: 20:15
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Nagy küzdelem 160 millió példányban!
Nagy küzdelem 160 millió példányban! PDF Nyomtatás E-mail

hir_2_-_nagykuzdelem_program A Generál Konferencia éves tanácsülésén egy különleges felajánlással kérte a világegyház vezetése Isten áldását az úgynevezett Nagy küzdelem projektre. A kezdeményezés értelmében 2012-2013-ban a világ különböző országaiban összesen közel 160 millió példányát adják át az embereknek. A felajánlásban egy földgömb köré helyezték el a programban résztvevő E. G. White által írt Nagy küzdelem c. könyv egy-egy, különböző nyelven írt példányát. A felajánló imádságban a jelenlévő unióelnökök a könyvek köré térdelve Istent dicsőítettük imában, kérve vezetését, bölcsességét a könyv megfelelő használatához.

A különböző uniók, divíziók különféle megközelítéssel, kivonatos vagy teljes formában, az eredeti vagy modern nyelvezettel, illetve több divízió kezdeményezésére egy nagy küzdelem témában készített magazin kiadásával és osztásával kapcsolódnak a programhoz.

A kezdeményezéshez csatlakozott a Magyar Unió is, melynek értelmében a Magyar Unió területén 2013-ban kerül sor a könyvek eljuttatására az olvasókhoz. Ugyanakkor nemcsak a könyvet szeretnénk felajánlani az érdeklődőknek, hanem egy színes, érdekes, mai nyelven megfogalmazott magazinnal is megszólítjuk az embereket.

A programhoz kapcsolódóan lehetőséget szeretnénk biztosítani, hogy a Szentírás nagy küzdelem szemléletével is megismerkedhessenek az érdeklődők.

Ahhoz, hogy ezt a programot végre tudjuk hajtani, nagy szükségünk lesz a testvéri közösség összehangolt együttműködésére. Ezt elősegítve szeretnénk bátorítani testvéreinket, hogy a Nagy küzdelem c. könyvet mi magunk is ismerjük meg minél jobban. Ha szeretnénk, hogy mások elolvassák, először magunknak kell megismernünk, vagy felfrissítenünk ismereteinket.

 

Ócsai Tamás

 
< Előző   Következő >

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista