2024. május 19. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Krisztus az út, az igazság és az élet
Krisztus az út, az igazság és az élet PDF Nyomtatás E-mail

krisztus_az_ut_az_igazsag_es_az_elet_dsc00015Ezzel a címmel tartott előadássorozatot Bodnár János, az Albertirsai Gyülekezet lelkésze a Móra Ferenc Művelődési Házban 2011. november 7-től december 15-ig úgy, hogy a záró alkalom egyben a Jézus7 program kezdetét is jelentette.

Az előadásokon hallhattunk a Biblia, mint a Könyvek Könyve jelentőségéről, üzenetéről, a Szentháromságról, a teremtés és evolúció kérdéseiről, arról, hogy Jézus a Megváltónk, a nagy küzdelemről, mely út az üdvösséghez, Krisztus életéről, haláláról, feltámadásáról, a szövetségről, Jézus visszajöveteléről, Isten törvényéről és a keresztény életmódról. Megláthattuk a megváltási terv kulcsfontosságú helyeit, Betlehemet és Názáretet.

krisztus_az_ut_az_igazsag_es_az_elet_dsc00001A vetített képes előadások nagyon szemléletesen mutatták be ezeket a gondolatokat, és megláthattuk azt is, hogy a bibliai idők helyszínei ma hogy néznek ki. Láthattunk filmrészleteket is, melyek még inkább megláttatták velünk, hogy Jézus számára milyen nagy volt a tét, és hogy irántunk való szeretete által mire volt képes.

Vendégelőadóként köszönthettük Hajnal Csabát, akit éneklésre is felkértünk, valamint Ráczné Koska Mariannát. Ezúton is köszönjük értékes szolgálatukat.

Az előadásokat sajnos csekély érdeklődés kísérte, pedig nagyon fontos kérdéseket feszegettek, melyekről jó, ha későbbiekben is gondolkodunk.

Vendégeink részére az év missziós könyvét, a „Még mindig hihetünk a Bibliában?" című könyvet, valamint bibliai ismeretterjesztő füzetsorozatot ajándékoztunk, melyeket örömmel fogadtak el.

Kérjük Istent, hogy legyen velünk a további szolgálatokban is, és erősítsen meg mindannyiunkat.

 

K. Lné

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista