2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Ellen G. White Szolgálat terve 2012-re
Ellen G. White Szolgálat terve 2012-re PDF Nyomtatás E-mail

A Prófétaság Lelke Egyházunk számára különös jelentőséggel bír. Jézus Krisztus visszajövetelére várva, az utolsó idő eseményei között tagjaink lelki megerősödését szolgálja, ha minél mélyebben megismerkednek Ellen G. White szolgálatával, akinek tanácsai eligazítást adnak, hogyan készülhetünk fel a Jézussal való találkozásra az élet forgatagában, bemutatják a helyes utat, Isten országát, annak dicsőségét. A kincs, amit a prófétai üzenetek jelentenek, az ember egész életét, annak minden vonatkozását érinti.

A White Szolgálat célja felhívni a tagok figyelmét Isten üzeneteire, amelyeket Ellen White által küldött a végidőben élők számára. Ezért szervezünk White napokat 11 alkalommal az ország különböző gyülekezeteiben, amelyeket az unió éves tervében feltüntetünk.

Különleges időkben élünk, válság nehezíti az élet minden területét. Erre az időszakra rendkívül sok tanácsot tartalmaznak Ellen White írásai, amelyek nemcsak egyházunk tagjai, hanem mindenki más számára is rendkívül fontosak. Ennek tudatában indított el egy programot a GK, hogy A nagy küzdelem című könyvet az egész világon eljuttassuk minél több otthonba. A Transzeurópai Divízió viszont még szélesebb körű programot hirdet Nagy reménység címmel, ami tekintetbe veszi a helyi sajátosságokat, érzékenységet, és különböző kiadványok megjelentetésével vezeti be A nagy küzdelem könyvet. Ez azért fontos, mert ahogy Ellen White is érzékeltette, ez a könyve kifejezetten azoknak szól, akik már bizalommal tekintenek Istenre és a prófétai szolgálatra, tehát első lépésként ezt a bizalmat kell kialakítani. Uniónk részt vesz ebben a programban is, aminek keretein belül A nagy küzdelem tartalmát mai nyelven összefoglaló, bemutató magazin, ill. film is megjelenik. 2012 az előkészítés éve lesz, a program pedig 2013-ban indul el. 

Kiemelt uniós program: White konferencia 2012. november 10-11., amikor James Nix és Dr. Cindy Tutsch, a White Intézet vezetői Magyarországra látogatnak. Minden gyülekezetből várjuk az érdeklődőket!

 

Zarkáné Teremy Krisztina

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista