2024. május 18. Szombat
Napnyugta: 20:19
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow A család mindenkit érint – engedd magad megérinteni!
A család mindenkit érint – engedd magad megérinteni! PDF Nyomtatás E-mail

A Családi Osztály főbb programjai 2012-ben

Az unió Családi Osztálya évek óta azon dolgozik, hogy minőségi változást hozzon egyháztagjaink családi életének különböző aspektusaiba; hogy jobbá tegye a házassági, a szülő-gyermek, a nagyszülő-unoka és a testvéri kapcsolatokat, valamint segítse azokat is, akik még nem találták meg a párjukat. Hisszük, hogy az evangélium nemcsak a hitbeli felfogásunkat, az étkezési szokásainkat és az istentiszteleti napunkat akarja és tudja megváltoztatni, hanem az emberi kapcsolatainkat is és azt a módot, ahogyan házastársakként, szülőkként, gyermekekként vagy testvérekként élünk. Munkánkban az evangéliumnak ezt a kapcsolatátformáló erejét szeretnénk hozzáférhetővé tenni és működésbe hozni azok életében, akik részt vesznek rendezvényeinken.

Gyűrű-kúra - Magyarország egyetlen empirikusan bizonyított hatékonyságú párkapcsolati tréningje házasságra készülő, friss házas és együtt járó párok részére. Az intenzív hétvégi programot Szegeden tartjuk február 24-e és 26-a között. A részvételi díj páronként 22000 forint. Jelentkezési lap, további információk: www.kettenegyutt.hu. Már csak néhány hely szabad!

Gyűrű-kúra klub - A negyedévente megrendezésre kerülő egynapos programon szeretnénk összefogni a házaspárokat az egész országból, hogy segítsük őket kapcsolatuk építésében, új készségek elsajátításában, a házasság működtetéséről szóló ismereteik bővítésében. A program minden alkalmát a házasság ünnepévé szeretnénk tenni. Bátorítjuk a gyülekezeteket, hogy támogassák a párokat az útiköltséggel, hogy minél többen részt vehessenek a rendezvényen. Az adventista párok elhozhatják barátaikat, ismerőseiket is, így a program nagyszerű missziós lehetőség is lehet.

  • Helyszín: Budapest, Práter utcai gyülekezet.
  • Időpontok: március 24. (téma: A házasság céljai, előadó: Clair Sanches-Schutte); június 9. (téma: A meghallgatás művészete); szeptember 22. (téma: Hogyan veszekedjünk jól?); december 15. (téma: Családi költségvetés). Kezdés 15 órakor.

Házaspárok hete - Egy hét a gyermekmentes pihenésről, az egymásra figyelésről, a barátkozásról, Isten, egymás, önmagunk és a házasságunk jobb megismeréséről, a csodákról.

  • Előadók: John Sanches és Clair Sanches-Schutte (a divízió családi osztályvezetője).
  • Táborvezetők: Mihalec Gábor és Dóra.
  • Tanácsadók: Csizmadia Róbert és Szabóné Harangozó Andrea.
  • Helyszín: egyeztetés alatt
  • Időpont: augusztus 12-19.

isMERSZ? (párkeresők hétvégéje) - Egy hétvége az önismeretről, a Biblia kutatásáról (a párválasztásról, férfi-női szerepekről, egy kapcsolat működtetéséről, önértékelésről), az ismerkedésről, sorstársakkal való beszélgetésről.

  • Előadók: Mihalec Gábor és Dóra.
  • Helyszín: egyeztetés alatt
  • Időpont: 2012. október 5-7.

 

Mihalec Gábor

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista