2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Folytatjuk!
Folytatjuk! PDF Nyomtatás E-mail

Jézus7 Tatabányán

folytatjuk_-_jezus7_tatabanyan_p1010015Az elmúlt év december 9-én, péntek este kezdtük meg Tatabányán a Jézus7 előadás-sorozatot. Imaházunk felújítása kasszánkat kissé megviselte, ezért úgy döntöttünk, hogy nem bérelünk termet a városban. A város legnagyobb művelődési központja ma felújítás alatt áll, ezért a kisebb művelődési központokban nagy a zsúfoltság, oda vitték ki a programokat. Így jelentősen emelkedtek a terembérleti díjak is, de nagyon nehéz időpontot is egyeztetni.

Gyülekezetünkbe szerveztük a Jézus7 programot, és ez úgy tűnik, megegyezett a jó Atya szándékával. Átlagosan tizenöt vendégünk volt, ami jelenleg Tatabányán - azoknak, akik ismerik a helyi körülményeket - nagy örömet jelentett. Még nagyobb örömünk volt azért, mert kedves testvéreink is megjelentek minden este a tőlünk nem messze eső KERAK-os gyülekezetből. Hálás szívvel gondoltunk minden péntek este a szívélyes, meghitt légkörre, ez volt az egyik legfontosabb megemlékezni valónk. De hálásan gondoltunk vendégeinkre is, akik a szép, kultúrált meghívó alapján eljöttek.

Majdnem minden este volt kérdés is, amit meg tudtunk beszélni. Vendégeink elsősorban Tatabányáról jöttek, de volt kedves vendégünk, aki nem sajnálta a fáradságot, hogy Oroszlányból utazzon el minden pénteken este erre a programra. Az elmúlt alkalommal lezártuk a 7 előadásból álló sorozatot, de vendégeink azt kérték, hogy semmiképpen se fejezzük be. Így a következő pénteken este ismét együtt leszünk, és még előreláthatóan 1-2 hónapig. Következő előadásunk címe: „Egyiptomból hívtam el az én fiamat", amelynek keretében a kettős egyiptomi tartózkodásról: Izrael és Jézus menekült családjának történetéről lesz szó, természetesen képekkel illusztrálva.

Hálásan gondolunk Istenre, aki segített megvalósítani az előadásokat, köszönjük neki az új kapcsolatokat, és azt is, hogy láthatóan gyülekezetünk is új, megfrissült életre kelt.

 

Egerváriné Kökényes Zsuzsa

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista