2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Jótékonyság Farmoson
Jótékonyság Farmoson PDF Nyomtatás E-mail

farmos_-_jotekonysag_p1102624A Farmosi Gyülekezet életében az új év kezdetén egy élménydús szombatról számolhatunk be. 2012. január 12-én délután a nagycsaládosok részére egy jótékonysági programot szerveztünk. 15 családot hívtunk meg, és örömmel láttuk, hogy az összes vendég megérkezett. Igen hamar megtöltötték a termet a gyerekek, a szüleik és a gyülekezet többi tagja, egy ülőhely sem maradt szabadon a program kezdetére.

A Ceglédi Gyülekezet és fiataljaik két előadással örvendeztették meg a hallgatóságot. Bábjátékokon keresztül mutatták be Isten szeretetét, közben énekekkel és igeolvasással dicsérték az Urat. Az Igéből lelkipásztorunk, Kormos Tivadar szolgált, emlékeztetetve bennünket, hogy Isten mennyire szeret minket. Ezek a percek a gyerekek számára is nagy élményt nyújtottak, csillogó szemmel követték a bábok mozgását.

A műsor után ajándékcsomagot kaptak vendégeink, amelyben az ADRÁ-n keresztül ruhákat és játékokat csomagoltunk, ezt a testvérek élelmiszercsomaggal egészítették ki.

Minden résztvevő jó érzéssel távozott az eseményről, és bízunk benne, Isten segítségével máskor is tudunk ilyen örömet szerezni.

 

Molnár Zsuzsanna

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista