2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Gáborjáni hírek
Gáborjáni hírek PDF Nyomtatás E-mail

gaborjani_hirek_p10100662012. január hónapja a Gáborjáni Adventista Gyülekezet életében igen tartalmasnak ígérkezett. A hideg téli hónap ellenére mentünk szolgálni és vártunk vendég szolgálattevőt.

Január 20-án, pénteken este öt órakor egy meghívásnak eleget téve a Gáborjáni Advent Énekkar az Esztári Református templomban szolgált. A gyermekek szolgálata, versek, énekszólók és karénekek sora után Farkas Attila lelkész bemutatta a református gyülekezetnek egyházunkat, szűkebben a Gáborjáni Gyülekezetünket, és bizonyságot tett arról, hogy reformátusként hogyan ismerte meg az adventi igazságokat. Érdeklődéssel hallgatták, és a szeretetvendégség végén megígérték, hogy eljönnek hozzánk, és egy szombatot velünk ünnepelnek.

gaborjani_hirek_p1010095 Január 21-én zenei nap keretében gyülekezetünk vendége volt Nagy Imre testvér, az unió Zenei Osztályának vezetője. Szó volt a zenéről, annak kezdeteiről, Ellen G. White zenével kapcsolatos írásairól, a modern zenei irányzatokról, a készülő új énekeskönyvről. Nagyon áldásos volt számunkra ez a nap. Isten áldja meg testvérünk további szolgálatát!

gaborjani_hirek_p1010099Január 28-án, szombaton a gáborjáni gyermekek szolgáltak a debreceni gyülekezetben. A tavaly decemberi szolgálaton felbuzdulva újabb meghívást kaptunk Debrecenből. Gyermekeink szolgálata után Farkas Attila a gyermekbarát gyülekezetről beszélt, rámutatva Jézus példájára, aki szerette és megáldotta a gyermekeket.

Istenünk érlelje be gyülekezetünk minden magvetését!

 

FAné

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista