2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Mozgalmas évet zárt a Pestlőrinci Gyülekezet
Mozgalmas évet zárt a Pestlőrinci Gyülekezet PDF Nyomtatás E-mail

pestlorincA 2009-es évben a Pestlőrinci Gyülekezet elhatározta, hogy azért imádkozik, hogy küldjön az Úr fiatalokat is, mert a gyülekezet 90%-a idős testvérekből állt, és csak két gyerek volt összesen. Az Úr meghallgatta a gyülekezet imáit, mert 2010 elején több fiatal és fiatal házaspár jött és telepedett le a gyülekezet körzetében, akik idővel tagsági levelüket is áthozták budapesti, vidéki vagy határon túli gyülekezetekből, így 2011-ben a gyülekezet látványosan gyarapodott felnőttekkel és gyerekekkel.

pestlorinc2A gyülekezetben az utóbbi két évben számos külső és belső átalakítás történt, de a 2011-es év a gyülekezeti élet fejlődésén lendített igazán. Húsztagú kórus alakult, amely rendszeresen szolgál; a közösség egyebek mellett a kiemelt jelentőségű ifjúsági napok, egészségügyi nap, idősek napja és vidéki kirándulás alkalmával is épülhetett; a népes tagsággal bíró gyermekiskola szorgalmas munkálkodása mellett, szolgálataival színesítette a gyülekezeti életet; tekintve, hogy a misszió a gyülekezet legfőbb küldetése, több evangelizációs programra került sor. A karácsony előtt külső, bérelt teremben megtartott, nyílt adventváró nap alkalmával, ahol szép számban jelentek meg a kerületi érdeklődők, egészséges életmód, gyerekfoglalkozás, az Advent Rézfúvós és Gitárzenekar műsora és a Jézus7 előadás-sorozat „Betlehem és Názáret" című előadása szerepelt a programban. A 2011-es évet az Úr négy keresztelendővel is megáldotta.

pestlorinc3A Pestlőrinci Gyülekezet arra igyekszik, hogy az idei év legalább olyan mozgalmas legyen, mint a tavalyi. A lélekmentést és az Isten országa felé való felkészülést tartva a legfontosabbnak, az idén is számos programot szervezünk, úgymint gyermeknevelési nap, ifjúsági napok, családterápia, és újfent kiemelt figyelmet szentelünk az időseknek.

 

P. V.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista