2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Életmóddal az életért!
Életmóddal az életért! PDF Nyomtatás E-mail

Egészségnapok, 2012. február 13-15.

eletmoddal_az_eletert_dscf8549Immár negyedik alkalommal szerveztük meg az egészséges életmódot propagáló programunkat a nemesvámosi Hetednapi Adventista Egyház Közösségi Házában. A három nap minden estéjén két előadást hallgathattak meg az érdeklődők, melyek az időszerű testi-lelki megbetegedések megelőzésére és kezelésére kínáltak megoldást.

Borisz Anita főnővér a csírák fogyasztásának előnyeiről; Csengei Károly élelmiszeripari üzemmérnök a koffeintartalmú italok (kávé, tea, energiaitalok) káros hatásairól; dr. Németh Balázs háziorvos a fertőzésekről; dr. Nagy Sándor háziorvos a daganatos betegségek és a táplálkozás összefüggéseiről; Kántor Nóra gyógytornász a gerincsérvről, Tóth Szilárd lelkipásztor pedig a lelki béke titkáról beszélt.

eletmoddal_az_eletert_dscf8565A programot színesítette a gyülekezet hölgytagjainak jóvoltából a szokásos reformétel kóstoló és a legnagyobb érdeklődésre számot tartó egészségügyi mérések.

Reméljük, hogy a hasznos információkat a mindennapi életünkbe beépítve lépést tehettünk saját és családjaink egészsége megőrzése érdekében.

 

T. Sz.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista