2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Boldog Élet Kecskeméten
Boldog Élet Kecskeméten PDF Nyomtatás E-mail

boldog_elet_nap_-_2012_jan_28_-_0142012. január 28-án Boldog Élet napot tartott a Kecskeméti Gyülekezet. A különleges szombati istentiszteletre a gyülekezet tagjai mellett 24 vendég érkezett, akik a hideg idő ellenére sem mondtak le arról, hogy az Istennél található boldogságról halljanak.

A délelőtti együttlét a szombatiskola átvételével kezdődött, majd 11 órától szívet melengető vers- és énekszolgálatok, illetve egy gyermektörténet után Hoffer Zoltán testvér, aki a Boldog Élet lap koordinátora, prédikációjában körbejárta a kérdést: „Hogyan lehetek részese a boldog életnek?"

Délben az egészséges életmód alapján készített közös ebéd várt bennünket, ami alatt lehetőség volt beszélgetni a vendégekkel, és megtekinteni a gyülekezetben kiállított, 1928-tól napjainkig megjelent Boldog Élet magazin gyűjteményt.

boldog_elet_nap_-_2012_jan_28_-_032Délután ismét egy rendkívüli órán vehettünk részt. Hoffer Zoltán igei bevezetése után Szigeti László testvér, a lap munkatársa osztott meg érdekes információkat a jelenlévőknek az újság bő 80 éves történetéből. Az egyik vendégünk távozáskor az ajtóban könnyes szemmel meghatódva mondta: „Ma megtaláltam a boldog életet".

Hálásak vagyunk Istennek ezért a szombatért, a tanításért, a szolgálatokért, melyek közelebb emeltek hozzá, és a sok vendégért, akik részt vettek ezen a csodálatos alkalmon. Reméljük ez a boldog nap mindannyiunk segítségére válik, hogy a XXI. század rázkódó világában is megtaláljuk Jézus Krisztuson keresztül az egészségesebb boldog életet!

 

Németh Noémi

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista