2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Köszönjük az adományokat a Törőcsik család nevében
Köszönjük az adományokat a Törőcsik család nevében PDF Nyomtatás E-mail

adra_-_adomanyok_a_torocsik_csalad_javara2011 decemberének utolsó napjaiban gyűjtést kezdeményeztünk az ADRA Alapítvány szervezésében Törőcsik Rudolf és családja javára.

A vajdaságban élő testvéreink éppen szeretetmunkában vettek részt, amikor a tragédia megtörtént. Hazaérve látták, hogy mindenük odaveszett, mert egy műszaki hiba folytán leégett a házuk.

Közösségünk összefogott és folyamatosan érkeztek az adományok, melyeket több tételben továbbutaltunk Törőcsik Ábel számlájára. Belföldről és külföldről is érkeztek támogatások. Aki cége nevében utalt, részére az ADRA adóigazolást állított ki.

Az adományok eddig befolyt teljes összege: 1 755 470 Ft.  Ez a szám egy vállalásról, összefogásról, támogatásról, a cselekvő isteni szeretetről szól. A lista, melyet közzéteszünk a hitelesség nevében, az adakozóké. Hálás köszönetünk mindenért, a Törőcsik család nevében!

A tavasz megújulást hoz számukra is, kezdődik a várva várt újjáépítés. Új remény, új lehetőségek! Isten segítsége a híd, mely a bizakodó jövőbe vezet. Nem mindig érthetjük a jelenünk történéseit, de abban biztosak lehetünk, hogy Isten hatalmas ereje mindig mellettünk áll! Sok áldást és jó egészséget kívánunk mindannyian a Törőcsik családnak az ADRA Alapítvány nevében is.

 

Bakosné Zohán Tünde

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista