2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Fordított nap – vagy ez lenne a természetes?
Fordított nap – vagy ez lenne a természetes? PDF Nyomtatás E-mail

dscf85212012. február 5-én, szombat este a Nemesvámosi Gyülekezet nőtagjai nem mindennapi meglepetésben részesültek. A délutáni istentisztelet után a kisteremben vártuk az öt órát, miközben kíváncsian lestük a konyha felé tartó letakart tálakat, szatyrokat.

Bizony, most a férfiak vették birtokba a konyhát. S mi sült ki ebből? Ötkor nyílt az ajtó, s jöttek az atyafiak. Megterítették az asztalt, majd érkezett az általuk készített ünnepi menü: melegszendvics, tea, gofri, palacsinták, pogácsák s a sütemények: Barnus somlói galuskája, Joci kókuszos kockája, Jácint-féle kukoricafelfújt...

dscf8524Mi nők, mindent végigkóstoltunk. S mindannyiunk nevében mondhatom, férfitestvéreinknek köszönhetően nemcsak a sok finomsággal és némi plusz kilóval, hanem nagyon sok szeretettel és figyelmességgel gyarapodtunk. Nem is beszélve arról, hogy ezen az estén a mosogatást is a férfiak végezték. Reméljük, példájuk máshol is ragadós lesz.

Így köszönet az ötletadónak és minden férfitestvérnek! S csak bátorítunk benneteket; részesítsetek bennünket hasonló meglepetésben akár otthon, akár a gyülekezetben.

 

A testvérnők nevében: Fné Mustos Erzsébet

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista