2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Pályázati felhívás
Pályázati felhívás PDF Nyomtatás E-mail

Az Adventista Teológiai Főiskola Szenátusának 16/XV/2012. sz. határozata alapján pályázatot hirdetünk meg az ATF Gazdasági Igazgatói munkakörére.

A pályázó a 217/1998. (XI. 30.) Korm. Rendelet 17. § (4) bekezdésének figyelembevételével a következő feltételek teljesülése alapján kerül kiválasztásra: „Az önállóan gazdálkodó költségvetési szerv gazdasági vezetőjének szakirányú felsőfokú végzettséggel vagy felsőfokú iskolai végzettséggel és emellett legalább mérlegképes könyvelői képesítéssel vagy ezzel egyenértékű képesítéssel kell rendelkeznie. Ez utóbbiaknak szerepelniük kell a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 151. § (3)-(5) bekezdése szerinti nyilvántartás valamelyikében, és rendelkezniük kell ennek megfelelően a tevékenység ellátására jogosító engedéllyel (igazolvánnyal)."

Az ATF mindezek mellett kiköti, hogy a pályázó rendelkezzen oktatási intézmény gazdasági vezetésében szerzett minimum 3 éves gyakorlattal, oktatási, valamint pályázatírói tapasztalattal, és érezzen affinitást egy, még a beindítás előtt álló management szakirányon történő oktatáshoz.

A pályázat nyertesének fizetése az ATF pénzügyi szabályzója szerint kerül megállapításra. A pályázatokat az intézmény rektorának kell címezni, és postai úton vagy e-mailen 2012. április 30-ig beküldeni a főiskola címére (2119 Pécel, Ráday u. 12; Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ). Az állás betöltésére legkorábban 2012. június 1-től kerülhet sor.

A pályázathoz az alábbi okiratok hiteles másolatát kérjük csatolni:

1)    szakmai önéletrajz,
2)    lelkészi ajánlás,
3)    felsőfokú iskolai végzettséget igazoló oklevél.

 

Pécel, 2012. március 7.

Dr. Szilvási József
rektor

 

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista