2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow „Tölts be!”
„Tölts be!” PDF Nyomtatás E-mail

Fiatalok Jézusért Konferencia

fjk_beszamolo_fjk_logo2012. február 1-5. között került megrendezésre a második Fiatalok Jézusért Konferencia Csillebércen. A hétvége témája a Szentlélek utáni őszinte vágyunkat fejezte ki: „Tölts be!" Több mint 80-an gyűltünk össze, hogy áldásos előadásokat és szemináriumokat hallgatva, egymás tapasztalatai által erősödve, együtt imádkozva és az Urat dicsőítve feltöltekezzünk a Szentlélek erejével. Ebben különleges segítségünkre voltak az előadóink: Justin Kim, Jan-Harry Cabungcal, Leasa Hodges, Ősz-Farkas Ernő és Végh József.

fjk_beszamolo_img_2110Csodálatos áldás volt számunkra a szombati nap, amin 120 személy vett részt. Délután a viszontagságos időjárás ellenére 56-an elindultunk, hogy a hétvégén tanultakat a gyakorlatba ültethessük. Három helyszínen - Újpest központ, Káposztásmegyer és Buda bérházaiban - 40 személy mondott igent a Biblia jobb megismerésére. Hála legyen érte az Úrnak!

Áldásos együttlétünkről kiváló képet ad az alábbi beszámoló:

 

Véget ért az FJK 2012, de hiszem, hogy ez nem egy lezárás, hanem egy kezdet. Kezdete annak, hogy valóban komolyan imádkozzunk a Szentlélekért, azért, hogy megüresedjünk, és Ő tudjon teljesen betölteni minket.

fjk_beszamolo_img_2059Nagy áldás volt számomra ez a pár nap. Fiatalok együtt imádkoztunk reggelente, hallgattuk Isten üzenetét, és közösen mentünk ki házakhoz, hogy érdeklődőket keressünk Isten Igéje iránt. A Szentlélek valóban ajtókat nyitott, kb. 1 óra alatt 40 olyan személlyel találkoztunk, akik igennel válaszoltak arra, hogy jobban szeretnék megismerni a Bibliát.

Csodálatos volt látni a fiatalok lelkesedését és segítőkészségét nemcsak a missziós programban, hanem akár pakolásban, éneklésben, kamerázásban és egyéb feladatokban is.

fjk_beszamolo_img_1972Jan-Harry Cabungcal és Justin Kim plenáris előadásai mindig nagyon érdekes bibliai tanításokkal, történetekkel voltak tele, és természetesen nem maradhatott el a döntésre hívás sem, hogy valóban ne csak hallgatói, hanem megtartói lehessünk Isten Igéjének. A szemináriumok által (amelyek előadói voltak a főelőadókon kívül: Leasa Hodges, Ősz-Farkas Ernő és Végh József) ismét sok gyakorlati tanácsot szerezhettünk a hitéletünkre nézve.

Esténként a plenárisok után kiscsoportokban osztottunk meg tapasztalatokat, ötletbörzét tartottunk, mert valóban, nem lehet megállni az üzenet hirdetésében. Cselekedni kell! Ez lesz a következő konferencia témája is: Cselekedj! - Az apostolok cselekedetei. Addig is itt az idő, hogy a Szentlélek erejével haladjunk előre Isten művében! Mindenkinek sok áldást és tapasztalatot kívánok hozzá!

Ambrus Enikő

A konferencia felvételei és további információk elérhetőek a Fiatalok Jézusért Konferencia honlapján: http://fjk.hu

 

Rajki Melinda

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista