2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Nagycsaládosokat segített az ADRA Sashalmon
Nagycsaládosokat segített az ADRA Sashalmon PDF Nyomtatás E-mail

adra_-_sashalom_beszamolo Igaz, hogy már 2012-t írunk, de azért még most is hálás és örömteli szívvel gondolunk vissza 2011. december 16-ára, amikor a Sashalmi Gyülekezetnek különleges, örömteli alkalomban volt része.

Az ADRA segítő kezet nyújtott, és több mint 70 dobozt osztottunk szét azoknak a nagycsaládosoknak, akik nehéz anyagi körülmények között élnek. A dobozok mellé a gyülekezet részéről külön élelmiszercsomagot is kaptak a családok.

A nagycsaládosok között voltak olyanok is, akikkel a gyülekezet Tábea Osztálya kapcsolatot tart, és lehetőségéhez képest segítséget nyújt nemcsak egyszer egy évben.

Külön köszönetet szeretnék mondani Bakosné Zohán Tündének, az ADRA igazgatójának, aki, mikor tudomást szerzett a gyülekezet munkájáról, készségesen és szerető szívvel, az ADRA többi dolgozójával együtt ajánlotta fel segítségét más alkalmakra is.

Hálásak vagyunk a jó Istennek minden alkalomért, amikor segítséget tudunk nyújtani azoknak, akik nélkülöznek. Hisszük, hogy megáldja ezt a munkát, amit az Ő segítségével szeretnénk folytatni továbbra is.

 

Albert Anna

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista