2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow A lehetőségek hónapjai Deszken
A lehetőségek hónapjai Deszken PDF Nyomtatás E-mail

A 2011-es év utolsó negyedéve mozgalmasan alakult a gyülekeztünk életében. A szanatórium betegei számára a katolikusokkal már évek óta együtt készültünk a karácsonyra. Idén második éve, hogy jótékonysági koncertet tartottunk, valamint adódott egy új lehetőség, hogy felfigyelhessenek ránk, a községben élő adventistákra.

Sikerült bekapcsolódnunk a község által szervezett egészséghétbe, melynek keretében elindítottuk a stressz szemináriumot, ahol az első alkalommal hét fő volt jelen, a végére ketten maradtak, mely deszki viszonylatban jónak mondható. Az egészséghét záró rendezvényén jelen voltunk reformételek bemutatásával. Sokat készültünk ezekre az alkalmakra, amelyek Istennek hála, nagy sikert arattak. A vendégek szívesen kóstolgattak, a recepteket is örömmel fogadták, és ez, egy ekkor még ismeretlen, új lehetőségnek nyitott kaput.

A község karácsonyi rendezvényére is meghívtak bennünket, egy újabb vegetáriánus ételkóstolóra, ahol ismét szívesen vették az emberek az ételeket és a recepteket is. A recepteket mindkét esetben kérték, hogy küldjük be a faluház e-mail címére, hogy bárki számára bármikor hozzáférhető legyen. Már most meghívást kaptunk a község május elsejei rendezvényére, mondván, hogy szeretnék, ha szélesebb körben népszerűsítenénk és megszerettetnék ezeket az ízeket.

Köszönjük Istennek ezeket a lehetőségeket, és az erőt, a kitartást, melyekkel megáldotta kis csapatunkat a megvalósításban.

 

T.E.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista