2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow A szeretet nem fogy el…
A szeretet nem fogy el… PDF Nyomtatás E-mail

cegled_-_a_szeretet_nem_fogy_el_img_0649A Ceglédi Adventista Gyülekezet és a hozzájuk tartozó barátok, gyerekek ismét útra keltek, hogy Krisztus örömhírét elvigyék a város határain kívülre. Ezúttal Gödöllőre látogattak el műsorukkal.

Bábelőadásuk a Fehér Király áldozatáról szólt, Baliné Szegedi Mónika, aki a ceglédi Agora Dalstúdió énekese volt, Mária Magdaléna dalát adta elő. A műsort természetesen színesítette vers, közös ének és egy aranyos gyermekdal is. Kormos Tivadar prédikációja magával ragadó volt, talán az egész gyülekezet szívéhez elhatott.

A Gödöllői Gyülekezet ebédre is vendégül látta a kis csapatot, azt a szeretetet, kedvességet és mindent, amit a gyülekezet a gödöllőiektől kapott, ezúton is nagyon köszönik.  

A helyi gyülekezeti tagokkal a délután folyamán közös programot is szerveztek, ellátogattak a királyi kastélyba. Ez a program koronázta meg az ottlét élményét, hiszen a gyerekek nagy része még sohasem járt Gödöllőn, a kastélyban.

A visszaút során a ceglédiek ellátogattak a gödöllői arborétumba is, a nap és a hét zárásaként. Azzal, hogy a vendéglátók adhattak a ceglédieknek, lehetőségük nyílott kapni is, szeretetet, törődést, élményt, kikapcsolódást, szépséget. A ceglédiek pedig bíznak abban, hogy ugyanilyen sokat tudtak adni ők is, mert amit kaptak, az egy életre emlék marad!

 

Galambosné Szegedi Szilvia

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista