2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Adventista Motoros Misszió
Adventista Motoros Misszió PDF Nyomtatás E-mail

_dsc0002 Télen nemcsak a természet alszik, alszanak a motorok is. Várják, hogy tavasszal, amikor az első napsugarak végre megmutatják erejüket, a gazdáik előtolják őket a hosszú pihenés után, és újra elindulhassanak a végtelen országúton. Február közepén még én is csak az autóban ülve vártam azt a napot, amikor a jó idő beköszöntével újra nyeregbe pattanhatok, és ismét karcolhatom az aszfaltot a csizmám sarkával. A dimbes-dombos dunántúli úton eszembe jutottak a nyári emlékek, amikor ugyanitt a V2-es motor dübörgött alattam, és a menetszél kellemesen átjárta a ruhámat. De most februárban még nem lehetett motorozni.

Veszprémbe mentem egy evangelizátor-képzésre, ahol sok tanulságos és inspiráló előadást hallhattunk a gyülekezet missziómunkáját illetően, de ezen felül számomra volt egy plusz üzenete a hétvégének: akármennyire is nehéznek vagy szokatlannak tűnik, ott kell végezni Isten munkáját, ahol vagyok. Ha motoros vagyok, akkor ott. Így elkezdtem keresgélni az interneten, és örömmel láttam, hogy Amerikában a motoros missziónak már több évtizedes hagyománya van. Lelkészek, gyülekezeti tagok lelkesen járnak motoros találkozókra, túrákra, hogy bizonyságot tegyenek Jézusról, felajánlják a közösségüket, imáikat a többi motorosért. Az Adventist Motorcycle Ministry (AMM) 2400 példányt vitt ki a március végén megrendezett Daytona Bike Week-re a Jézushoz vezető út című könyv motoros kiadásából, hogy megszólítsa vele a több mint félmillió motorost.

_dsc0010 Tudtam, hogy ez az a csapat, amihez tartozni szeretnék. Nagyon jó érzés volt megtapasztalni azt a szeretetet, amivel fogadtak, még akkor is, ha több ezer kilométer távolság van köztünk. Még Dél-Afrikából is kaptam bátorító üzenetet és tapasztalatokat! 

Tudtam, hogy ez az a munka, amit tenni kell, mert a durva külső mögött sok motoros keresi az igazi értékeket, nekik is hallaniuk kell az örömhírt! 

Arra szeretnélek kérni, hogy vedd fel ezt a szolgálatot is az imalistádra! 

Ha csatlakozni szeretnél az Adventista Motoros Misszióhoz, vagy további információra van szükséged, kérlek, keress meg az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címen.

 

Görög Roland

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista