2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Ünnep a Gyulai Szeretetotthonban
Ünnep a Gyulai Szeretetotthonban PDF Nyomtatás E-mail

husveti_unnep_a_gyulai_szeretetotthonban_2Különösen is örömteli istentiszteleti alkalmunk volt a húsvétot megelőző szombaton. Már-már visszatérő hagyomány, hogy a keresztény világ nagy ünnepnapjain, a Szabadkígyósi Gyülekezet gyermek és ifjúsági énekkara az ünnep tárgyához kötődő programmal készül és jön el hozzánk, hogy énekekkel, versekkel és vetítéssel felelevenítse mindazt, amit az Úr a megváltási tervben elkészített számunkra.

Jézus Krisztus húsvét idején, bibliai próféciák előre jelzése szerint, értünk való szenvedése, golgotai halála volt az énekek és versek üzenete és a harmadnapon való feltámadása. Majd pedig az Ő dicsőséges második eljövetele azokért, akik hálás örömmel fogadják el és igénylik az Ő nagy áldozatának áldásait és életüket néki szentelik.

A szeretetotthon gyülekezete mindig hálás örömmel fogadja a gyermekek és ifjak szolgálatát, és az ünnep után szeretetvendégségre hívja őket.

husveti_unnep_a_gyulai_szeretetotthonban_1Istennek legyen hála, hogy békesség és hittestvéri szeretet lakozik a házban, mivel ez a szeretet él az otthonban lakó hittestvérek szívében, még a 103 éves testvérnőnk szívében is. Bár az átlagéletkor igen magas, a gyülekezet mégis részt vesz a világegyház és a Magyar Unió programjaiban, a megújulásra, ébredésre és reformációra való felhívásban és a „Megújulás Isten Igéje által" jegyében történő közös, világszéles bibliatanulmányozásban. Élénk vágyakozás és komoly könyörgés hatja át a testvéri közösséget, hogy az Úr váltsa be mielőbb azt az ígéretét, miszerint Jézus második eljövetele előtt lesz egy nagy ébredés és reformáció, amikor beteljesül Jóel 2:28 igéje: „...kiöntöm lelkemet minden testre ... véneitek álmokat álmodnak...". Minden délután, amikor összegyülekezünk közös istentiszteletre és a Biblia tanulmányozására, az a legfőbb célkitűzésünk, hogy az Úr készítsen fel mindnyájunkat ennek beteljesedésére.

Ebbe a tényleg szeretetotthoni és testvéri légkörbe várjuk az otthonba jelentkező kedves idős testvéreket és minden kedves látogatóinkat.

 

S. Gy.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista