2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Zuglóban az édesanyákért
Zuglóban az édesanyákért PDF Nyomtatás E-mail

zugloban_az_edesanyakert_1Mit is jelent az anyák napja? Számunkra egy olyan alkalom, amikor mosolyt csalhatunk számos édesanya arcára.

A Zuglói Gyülekezet ifjúsága elindult a Városligetbe, hogy egy szál tulipánnal kedveskedjen a rengeteg feladattal és munkával túlterhelt édesanyáknak. A legtöbb hölgy gondterhelten, lehajtott fejjel ballagott családja vagy gyermeke mellett, de miután megszólítottuk őket, vidáman mentek tovább úti céljuk felé. A virág mellé kötött Dsida Jenő vers is megtette hatását.

„Köszönöm, Istenem az édesanyámat!
Amíg ő véd engem, nem ér semmi bánat!
Körülvesz virrasztó, áldó szeretettel,
Értem éjjel-nappal dolgozni nem restell.
Áldott teste, lelke csak érettem fárad,
Köszönöm, Istenem az édesanyámat!"

Dsida Jenő

zugloban_az_edesanyakert_3Sok asszonynak könnybe lábadt a szeme, hiszen idős korukra, sajnos, őket már nem köszönti fel senki. Több édesanyát még megölelni is volt szerencsénk, akik közül az egyik úgy fogadta azt, mintha szeretett fiától kapta volna.

Édesapák kérdezték, hogy apák napját nem tartunk-e, mert ők is örülnének egy szál virágnak.

Az emberek nagyon vágynak arra, hogy figyeljenek rájuk, és személy szerint ők legyenek a szeretet tárgyai. Mi mással okozhatnánk nekik örömet, mint azzal, ha megosztjuk velük Istenünktől kapott örömünket és szeretetünket? Ez egy jó kezdeményezés volt, ahogy az egyik édesapa megjegyezte: „Folytassuk tovább!" Menjünk az emberek közé, és csaljunk mosolyt az arcukra! :-)

 

Moo

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista