2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Nagy küzdelem Nagykanizsán
Nagy küzdelem Nagykanizsán PDF Nyomtatás E-mail

pict7334„A Sárkány haragszik ránk! A Jelenések könyve 12:17 verse szerint »Megharagudott a sárkány az asszonyra, és elment, hogy hadat indítson a többiek ellen, akik az asszony utódai közül valók, akik megtartják az Isten parancsait, akiknél megvan a Jézus bizonyságtétele«." Ezekkel a gondolatokkal vezette be dr. Ősz-Farkas Ernő a zalai körzetben tartott körzeti hitéleti konferencia témáját a Zala megyéből összegyűlt testvéri közösség előtt.

A Dunamelléki Egyházterület vezetősége a világszéles közösségük által meghirdetett témát dolgozta fel három rövid igehirdetésben. Dr. Deák Judit a kozmikus küzdelem eredetét, tágabb összefüggéseit mutatta be. Bihari Csaba testvérünk arról beszélt, hogyan jelenik meg ez a küzdelem a gyülekezeteinkben, majd dr. Ősz-Farkas Ernő a küzdelem személyes oldalát, és a győzelem kulcsát ismertette.

pict7307A tartalmas lelki témák után, a délutáni alkalommal megismerhettük a Dunamelléki Egyházterület által meghirdetett „Jézus jön!" programot. Ez lehet egy válasz azokra a világvége jóslatokra, melyek foglalkoztatják az embereket. A Biblia népe nem a véget várja, hanem az új kezdetet, Jézus második eljövetelét. Ennek a jó hírnek a hirdetése mindannyiunk feladata.

Szó volt a „Nagy reménység" program gyakorlati kivitelezéséről is, majd fórum zárta a napot.

Köszönjük vezető testvéreinknek az iránymutató és reményteljes üzenetet, ill. a Hévízi és Zalaegeszegi Gyülekezetnek, hogy szolgálataikkal hozzájárultak a nap áldásaihoz.

Ne feledjük, a Sárkány ugyan haragszik ránk, de Jézussal minden esélyünk megvan a győzelemre!

További képek: itt

Kis István

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista