2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow „Én azonban és az én házam az Úrnak szolgálunk…” (Józs 24:15)
„Én azonban és az én házam az Úrnak szolgálunk…” (Józs 24:15) PDF Nyomtatás E-mail

keresztseg_szegeden_dsc_0029...így döntött Kibicher Zoltán és Emőke, ezért szövetséget kötöttek az Úrral. Két lélek ismét igent mondott Jézus hívására és megkeresztelkedett, így csodálatos szombatunk volt 2012. május 12-én a Szegedi Gyülekezetben. Igazi öröm volt látni e hívő családot, ahogyan egy küzdelmes időszak után átadták az életüket Krisztusnak, és immár nagyon boldogok kislányukkal, Fannival együtt. Kifejezésre juttatták ezt szolgálatuk által is, amikor Emőke Fannival együtt elénekelte a „Jöjj mondjunk hálaszót..." c. éneket, melyet Zoli gitáron kísért. Valóban szívük háláját fejezték ki az énekben.

keresztseg_szegeden_dsc_0045Az igei szolgálatot és az alámerítést is Emőke bátyja, Mihalec Gábor testvérünk végezte, akivel Bibliánkat Józsué könyvénél, a 24:15 résznél nyitottuk meg. Felelevenítettük Józsué történetét, akinek életéből láthatjuk, hogyan lett a félénk, de becsületes fiatalemberből Isten népének hűséges, nagy vezetője. Ahogyan Józsué, úgy Emőkéék is megtapasztalták, mit jelent belekapaszkodni Isten ígéreteibe, hogyan terem gyümölcsöt az ember számára az Isten törvényéhez való ragaszkodás. Olykor meg kell tapasztalnunk nehezebb napokat is, hogy meglássuk, mennyire szükségünk van az Úrra. Józsué hite is így vált szilárddá és teherbíróvá. Az igei gondolatok után Mihalec Gábor merítette a házaspárt a keresztvíz alá. Külön öröm volt ez mindhármuk számára, hiszen a keresztség által a családi kapcsolat mellett a hittestvéri kötelék is létrejöhetett köztük.

Isten erejének lehettünk tanúi e napon ismét. Ez a kis család választott, az Urat szolgálják. Ezúton is kívánjuk Isten gazdag áldását az életükre a Szegedi Gyülekezet valamennyi tagja nevében!

 

Szabó Judit

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista