2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow A menny egy kis darabja
A menny egy kis darabja PDF Nyomtatás E-mail

Avagy hosszú hétvége 36 fiatallal Városerdőn

bcsaba_-_ifjusagi_hetvege_-__eneklesEzzel a címmel hoztak létre a Facebook-on egy csoportot azok a fiatalok, akik részt vettek az április 28. és május 1. között megtartott ifihétvégén, Gyula-Városerdőn. És legalább olyan aktívan leveleznek és ápolják a kapcsolatot azóta is egymással, mint amilyen jó hangulatban és közösségben telt ez a hétvége. Valahogy minden összejött: májusi eleji rekord meleg - milyen jó, hogy volt úszómedencénk - a fantasztikus társaság minden tagja aktívan kivette a részét a csapatépítésből; a remek táborozóhely, ahol csocsóban, léghokiban mérhettük össze tudásunkat, de felpattanhattunk egy-egy gokartra is, vagy kedvünkre ugrálhattunk az óriástrambulinon. Ugyanígy szép emlékként gondolunk az éjszakai erdei túrára, de a vicces tábortűzre is. Minden reggel és este Csonka Zoli gondoskodott róla, hogy lelki tápláléknak se maradjunk híjján, a csapatépítő játékokat és programokat férjem, Gellért és jómagam, a tábor szervezői biztosítottuk. A konyhából a finomságokat pedig Zágonyiné Adrinak és Csonka Erikának köszönhettük.

bcsaba_-_ifjusagi_hetvege_-__fozesSzámomra az egyik legemlékezetesebb esemény az volt a táborban, amikor egyik nap a fiúk főztek bográcsban a lányoknak, másnap pedig fordítva: a lányok a fiúknak. Az ebédkészítés magában foglalta a terítést és a meghívást is, ez utóbbi mindkét esetben igencsak nedvesre sikerült - előkerültek a szódásüvegek locsolkodás céljából, illetve a fiúk ruhástól kerültek a medencébe. Ugyanígy nagy élmény volt a mindennapos őrangyalszolgálat. Felnőttként nagyra értékeltem, hogy a konyhatündérek pontosak, segítőkészek voltak, mindenki kivette a részét a munkából.

Köszönetet mondunk a Tiszavidéki Egyházterület, a helyi gyülekezetek anyagi támogatásáért, az ADRA-nak pedig a tárgyi adományokért, amelyeket jutalmaknak, tombolatárgyaknak és az ünnepeltek köszöntésére használtunk fel. A Gyulai Gyülekezetnek pedig a szombati vendéglátásért és a finom ebédért! Bár nehéz volt az elválás, nem végleg vettünk búcsút a táborhelytől és persze egymástól sem, hiszen újra lesz majd itt Ifihétvége!

 

Gyetvainé Gerlai Krisztina

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista