2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Egy szombat az idősekért
Egy szombat az idősekért PDF Nyomtatás E-mail

bp-c_-_idosek_napja_1Különleges szombati alkalmat tartottunk az Újbudai Gyülekezetben 2012. május 19-én. 70 év feletti testvéreinket ünnepeltük, kifejezve irántuk hálánkat, tiszteletünket, megbecsülésünket és szeretetünket.

E szép és meghitt ünnep már évente hagyománnyá vált gyülekezetünkben, bár idén a kemény tél miatt kicsit későbbre toltuk az időpontot. Ilyenkor egy napot idősebb testvéreinkre szánunk, akik oly kedvesek számunkra. Megköszönjük a sok segítséget, amit tapasztalataik átadásával, véleményük, bölcsességük megosztásával kapunk tőlük.

Gyülekezetünk minden korosztálya aktívan kivette részét abban, hogy emlékezetessé tegye ezt az alkalmat időseink számára. A legkisebbektől a legnagyobbakig zenei és prózai szolgálatokkal dicsőítettük Istent, köszönetet mondva szépkorú tagjainknak és hálát adva értük az Úrnak. Azonban ők is szolgáltak, ugyanolyan lelkesedéssel és színvonalasan, mint bármelyik fiatal. A szolgálatok után Zarka Péter lelkészünk egy kis ajándékot és egy emléklapot nyújtott át gyülekezetünk időseinek.

Ezúton is szeretnénk jó egészséget, sok örömöt és Isten gazdag áldását kívánni nekik!

 

Rinkó Marietta

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista