2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Hangszerekkel egy új gáborjáni imaházért
Hangszerekkel egy új gáborjáni imaházért PDF Nyomtatás E-mail

hangszerekkel_egy_uj_gaborjani_imahazert_p1010144Gáborjánban új adventista imaház lesz. Ezt hisszük mi gáborjániak, és egyre többen a körülöttünk élő hittestvéreink és nem hittestvéreink. Megépülnek Jeruzsálem kőfalai, kapui megerősíttetnek. Most is, mint Nehémiás idejében, az Úr emberek által végzi el csodálatos munkáját.

Gyülekezetünk számlaszámot nyitott, elkezdtük a gyűjtést. Felvettük a kapcsolatot az Advent Rézfúvós Zenekarral, akik 2012. június 9-én Debrecenben, az imaházunkban szolgáltak. A zenekart új vezetője, Szabó Imre őrnagy, a Magyar Honvédség Központi Fúvószenekarának karmestere vezényelte. A délelőtti istentiszteleten együtt énekelt a gyülekezet a fúvós hangszerek csodálatos hangjaival, majd a közös ebéd után öt órakor segélykoncertet tartottunk egy új gáborjáni imaházért. Az elhangzó zeneszámok között, Farkas Attila gáborjáni lelkész beszélt a gyülekezet múltjáról, jelenéről, jövőjéről, terveiről, képeket is bemutatva a hallgatóságnak.

A bevétel minden várakozáson felüli volt. Isten után köszönetünket fejezzük ki az Advent Rézfúvós Zenekar vezetőjének és minden tagjának, hogy ezt a nemes szolgálatot gyülekezetünkért megtették, dicsőséget szerezve Istenünk nagy nevének. Köszönetünket fejezzük ki a Debreceni Gyülekezetnek a lehetőségért és a szeretetért, amit kaptunk ott és akkor. Hisszük, hogy a csoda valóra válik, hiszünk a csoda Adományozójában, és folytatjuk tovább a gyűjtést, mert tudjuk, tapasztaljuk, hogy vannak még jókedvű adakozók.

Imádság háza lesz az a hely... Istenünk neve legyen áldott örökké!

 

a Gáborjáni Gyülekezet

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista