2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Életigen program Gödöllőn
Életigen program Gödöllőn PDF Nyomtatás E-mail

eletigen_godollon_p1010358 2012 tavaszán a Gödöllői Gyülekezet kapcsolatépítés szándékával felkérte Zsiga Attilát, hogy tartsa meg az Életigen programot, melynek célcsoportjaként a fiatalokat választottuk. Az volt a terv, hogy felkeressük a gimnáziumokat, középiskolákat, hogy a helyszínen legyen megtartva a program, és így mind több fiatalt elérhessünk. Sajnos akadályok merültek fel, amit nem lehetett kiküszöbölni.

Hogyan tovább? Attilát a Lélek, egy vasárnapi vallási műsort nézve vezette, amelyben az aszódi evangélikus gimnázium igazgatójával látott egy interjút, akit Attila fel is keresett a programmal kapcsolatban. Megkeresése szíves fogadtatásra talált, és mintegy 500 fiatal előtt tartotta meg előadását „Magabiztosság" címmel. A folytatásra Gödöllőn került sor az „Önértékelés" programmal, ahová az aszódi fiatalokat is meghívtuk. Az előadásokon kb. 70-80 fiatal és 20-25 felnőtt vett részt. Az egyes alkalmak nagyon jó hangulatban zajlottak, sok élethelyzet elmondásával, és a kérdésekre a fiatalok is bekapcsolódtak válaszaikkal. Nagy örömmel töltött el bennünket, hogy gyülekezetünkből több fiatal is bekapcsolódott ebbe az előadás-sorozatba.

eletigen_godollon_p1010351Az önértékelési programot aztán további három előadással meghosszabbítottuk, amelyen 30-35 vendég vett részt. A csoportalakításokkal közelebbi kapcsolatba kerülhettünk vendégeinkkel, akikről több mindent megtudhattunk. Hálásak vagyunk mennyei Atyánknak ezekért az alkalmakért, és imádkozunk a megismert lelkekért. Ősszel Keresztény Mentálhigiénés Klub néven újraindítjuk a programot.

 

SJné

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista