2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Szuperhős lettem!
Szuperhős lettem! PDF Nyomtatás E-mail

_mg_4594k1000 A tavalyi év sikeres táborozása után az idén is Lovasberénybe hívtuk a tiniket táborozni. A táborlakók az ország minden részéről érkeztek. A 35 fiatal egy hétig élvezte a tábor adta élményeket. A délelőtti bibliai foglalkozásokat lelkészünk, Szilvási-Csizmadia Andrea tartotta, melyek nagyok kreatívak voltak a fiatalok nagy örömére. A foglalkozásokon keresztül megtanulhattuk, hogyan is lehetünk szuperhősök.

A szabad foglalkozásokon lehetőség volt sportolni, játszani, beszélgetni, de a nagy meleg miatt a délutáni locsolkodás sem maradhatott el. A hét folyamán a jótékonysági munkáról sem feledkeztünk el, így a község játszóterén lévő fatárgyakat mázoltuk le két délután, amit a polgármester úr hálásan meg is köszönt. A szerdai nap különleges volt, ugyanis ellátogattunk a tabajdi mezítlábas parkba, ahol minden fiatal teljesítette az akadályokat, amit a nap végén jutalmaztunk. Csütörtökön délután a már hagyománnyá vált vattacukor- és kürtőskalács-készítés került sorra, a fiatalok nagy örömére.

img_4413

Esténként vacsora után énekeket tanultunk, melyekkel péntek este a község lakóit örvendeztettük meg. A szombati nap a fiataloké volt, előadták a héten tanultakat, és énekeikkel Istent dicsőítették. Nehezen ment a vasárnapi sátorbontás, de a jövő évi tábor reményében könnyebb volt a búcsúzás. Ezúton szeretnénk megköszönni az DET, az unió, és az Ifjúsági Osztály anyagi segítségét, ami nélkül ez a tábor nem jöhetett volna létre.

 

 

Földesi Hajnalka

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista