2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Rossz ómen és facebook
Rossz ómen és facebook PDF Nyomtatás E-mail

1.1ta769bornyito769 Az előző nap valaki megrongálta a kötélpályánkat. Nem lett használhatatlan, de az első gyerek megsérült volna. A tábor kezdése előtt egyik csapattagunk 12 méter magasról lezuhant és súlyosan megsérült. Csoda, hogy életben maradt. Vajon mi vár még viharvert csapatunkra?

60 gyerekkel kezdtük el a 15. Nemesvámosi Szünidei Bibliatábort. Napi bibliai történeteink: gazdag ifjú, agyvérzéses meggyógyítása, Péter a vízen jár, Jézus halála és feltámadása. „Illemtan óráink" a testi fogyatékos emberekről szóltak. Vendégünk volt Melinda, a jeltolmács lány és egy nemlátó fiatalember, Szabolcs, a vakvezető kutyájával, Szuzival. Délután kézműves foglalkozások és akadályversenyek tették teljessé a napot. A vasárnapi vidámpark és a nagytakarítás után tanítók és segítők leültünk a hosszú, terített asztalhoz, hogy egy közös lakomával zárjuk a tábort. Egy tanító véleménye adott választ kezdeti félelmeinkre. „Ez a tábor volt eddig a legnyugalmasabb." Istenünk akarta, hogy a tábor megvalósuljon, és ha Ő velünk van, ki akadályozhatná meg...?

4.5.je769zus_pila769tus_elo779tt A tábor hangulatát interneten is közzétettük. Képeink elérhetők a http://goo.gl/M6BKB  weblapon és a facebookon a https://www.facebook.com/nszbt címen. Ha tetszik, dobj egy lájkot! :)

 

Pásztor Csaba

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista