2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow „Tüzesszekér” Bibliatábor Székesfehérvárott
„Tüzesszekér” Bibliatábor Székesfehérvárott PDF Nyomtatás E-mail

 p1020715„Engedjétek, hogy a kis gyermekek én hozzám jöjjenek, és ne tiltsátok el őket, mert ilyeneké az Istennek országa."

2012. július 16-21-ig. a székesfehérvári gyülekezetben egyhetes nyári bibliatábort tartottunk. 24 gyereket táboroztattunk négy csoportban, 6 évestől 13 éves korig, akikről 10 segítő gondoskodott. Közülük 3 gyermek szociálisan rászoruló volt, akiket anyagilag a gyülekezet adományokkal támogatott.

A hét témája Illés próféta élete volt, amin keresztül bemutattuk, hogy Isten gondoskodik
a benne bízókról. A hét folyamán kézműves foglalkozásokat tartottunk, kirándulásokat szerveztünk és különféle játékokkal színesítettük a programokat.

p1020264A szombati gyermek-istentisztelet felejthetetlen áldásos alkalom volt, ahol a szülők is - elmondásuk szerint - sok áldásban részesültek. Az Istentisztelet után közös ebédre hívtuk a szülőket gyermekeikkel, ahol vidám beszélgetés során igyekeztük jobban megismerni Őket. Az egyik anyukára olyan mély hatást gyakorolt a szombati istentiszteletünk és a tábor légköre, hogy jövőre szeretne segítő lenni a táborban.

A tábor missziós programját a továbbiakban havi foglalkozásokkal és kirándulásokkal folytatjuk. Ezzel a programmal szeretnénk elérni a családokat és ez a gyermekiskola missziós programja.

 

Bak Sándorné

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista