2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Biblia- és kézműves tábor Lovasberényben
Biblia- és kézműves tábor Lovasberényben PDF Nyomtatás E-mail

biblia_es_kezmuves_tabor_lb-ben_img_4995k10002012. július 9-én Biblia- és kézműves tábor kezdődött Lovasberényben, ezúttal 13. alkalommal. Több mint 50 gyerek vett részt. A táborozók nagy része nem adventista gyerek volt. Örülünk, hogy a gyülekezet felnőttjei és fiataljai segítségével meg tudtuk nekik mutatni a Biblia érdekes történeteit.

A gyerekek 5 csoportba lettek osztva, az óvodástól kezdve a felső tagozatosokig. Mindennap volt bibliai foglalkozás és énektanulás. Volt szabadprogram is, amikor kimentek a parkba vagy a játszótérre. A délutánonként zajló kézműves foglalkozást nagyon élvezték a gyerekek. Nagyon sok mindent lehetett készíteni, mint pl. lisztes lufi, vasalógyöngy, ujjbáb, gyöngyös karkötő, kitűzők, kalózhajó, pólófestés és sok más jó dolog. A csoportokon belül a gyerekek húztak egy titkos tesót, és nekik is csináltak ajándékot.

biblia_es_kezmuves_tabor_lb-ben_img_4837k1000A hét folyamán, ha ügyesek voltak a bibliai foglalkozáson és az énektanulásnál, akkor szerezhettek tallérokat. Sokat akartak gyűjteni, mert pénteken le lehetett vásárolni ezeket a tallérokat. A vásár ideje alatt a gyerekek örömére volt vattacukor-készítés is.

Szombatra a gyerekek meghívták családjukat, hogy hallgassák és nézzék meg, milyen műsorral készültek. Az énekek mellett egy-egy színdarabot adtak elő a csoportok. Miután vége lett, a szülõk meg tudták nézni egy kiállítás formájában, miket készítettek a gyerekek a héten. Majd egy közös ebéd után gazdag élményekkel tértek haza a gyerekek és a segítők is.

Hálásak vagyunk a jó Istennek, hogy idén is megtarthattuk táborunkat, és mindenben megsegített bennünket.

 

Szenes Dóra

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista