2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Albertirsai gyermekbemutató Isaszegen
Albertirsai gyermekbemutató Isaszegen PDF Nyomtatás E-mail

2012-07-28_11.37.43 Az Albertirsai Gyülekezetből egy fiatal házaspár, Sajben Anna és Koska Endre elhozták 2012. május 7-én született gyermeküket, Alenkát, hogy bemutassák az Úr házában és áldást kérjenek Istentől. Ez a megható esemény az Isaszegi Gyülekezet kápolnájában volt július 28-án, ahová a szülők rokonaikat, ismerőseiket, hittestvéreiket hívták meg.

 

Bodnár János, az Albertirsai Gyülekezet lelkésze Anna, Elkána, Éli és Sámuel bibliai történetén keresztül vezette végig a hallgatóságot, melynek segítségével rávilágított Isten ismételten gondoskodó szeretetére. Anna kitartó könyörgése meghallgatásra talált, aki az Istentől kapott gyermeket szolgálatra visszaadta Istennek, Ő pedig rajta keresztül szólt népéhez. Lelkészünk Isten áldását kérte a gyermekre, aki mintha tudta volna, hogy ő a főszereplő, nyugodtan fogadta, hogy mindenki rá figyel.

Mindannyian Isten áldását és segítségét kérjük Alenkára és családjára. Az Isaszegi Gyülekezet tagjainak ezúton is köszönetünket fejezzük ki, hogy ezt a szép eseményt velük együtt, kápolnájukban tarthattuk meg.

 

Kőfalvi Lászlóné

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista