2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Gábor testvérek programja a Pestszentlőrinci Gyülekezetben
Gábor testvérek programja a Pestszentlőrinci Gyülekezetben PDF Nyomtatás E-mail

2012. július 21-i szombatjára örömmel és izgalommal, buzgón készültek gyülekezetünk Gábor cigány testvérei. A délelőtti és délutáni istentiszteleteket egyaránt szép éneklésükkel, versmondásaikkal gazdagították.

Délelőtt Gábor Gábor evangelizátor prédikált, először a gyermekeknek, amiből mi felnőttek is megérthettük, úgy legyünk mi is gyermekek, hogy sérelmeinket könnyen el tudjuk feledni,  Jézust szívből tudjuk szeretni és benne hinni. A felnőttekhez főleg a 10 szűz példázatából szólt (Máté 25. fejezete alapján).  A lámpához szükséges tartalék olajjal kapcsolatban fontos meglátásaival gazdagodhattunk. A gyülekezet mély csendben elmélkedett az ihletett gondolatok felett.

Délután Gábor Máté testvér hirdette az Igét - gyülekezetünkben első alkalommal. Komoly felkészüléséről bizonyosodhattunk meg. Alaptémája a 91. zsoltár volt, de sok-sok Ó- és Újszövetségi igét is kapcsolatba hozott ezzel - mindenben Jézus Krisztus értünk hozott drága áldozatát magasra emelve, és Jézus ránk vonatkozó szándékait, útjait hangsúlyozva. A közös énekek szívből, egybehangzóan, buzgón szóltak az egybegyűltek ajkáról.

Az asszonyok finom ennivalóval készültek a déli vendégségre. Mindent egybevéve: tartalmas szombatot éltünk át. Örült a szívünk az Úrban, és ezúttal is köszönetet mondunk a szervezők ügyes munkájáért, a tervezés és a lebonyolítás terén egyaránt.

 

K. M.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista