2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Égerlápi Pákász Tábor
Égerlápi Pákász Tábor PDF Nyomtatás E-mail

egerlapi_pakasz_tabor_1Második alkalommal szervezték meg (Nagy József, Zágonyi Tibor, Simon Attila) az Égerlápi Pákász Tábort a Nógrád megyei Ipolyszögön. A tábor július 2-8-ig tartott.

Az első napon érkezés után megismerkedtek a résztvevők, és már itt látszott, remek hangulatban telik majd ez a hét. Ebben a néhány napban rengeteg érdekes és izgalmas program várt ránk. Többek között ellátogattunk Dejtárra, a madarász táborba, megtekintettük a környező települések nevezetességeit, körülnéztünk Csesztvén és Balassagyarmaton, illetve lehetőségünk nyílt megtekinteni, milyen módon történik a hulladék újrahasznosítása. Ezenkívül számos hasznos túlélési ismeretet sajátítottunk el. Megtanultuk használni a szikravetőt, állítottunk menedéket  ponyvából és sütöttünk botkenyeret  is. Szabadidőnkben kreatív sorversenyeket játszottunk, számháborúztunk, énekeltünk és tanulságos történeteket hallgattunk meg.

egerlapi_pakasz_tabor_2A szombati istentiszteletet a Balassagyarmati Gyülekezet lelkésze, Fenyvesi Péter Pál tartotta. A táborlakók énekszolgálattal készültek erre a napra. Szombat délelőtt a fiatalok és a vendégek közös énekléssel dicsőítették az Urat.

Reméljük, jövőre is lesz lehetőség megszervezni ezt a tábort. Köszönjük az Úrnak ezt a csodálatos hetet!

 

B. Dóra

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista