2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow SZBT – 2012 Balatonlellén
SZBT – 2012 Balatonlellén PDF Nyomtatás E-mail

szbt-2012_103_4561Olyan hét volt ez a Balaton-parton, amikor mindenből része volt a táborlakónak: kánikula, vihar, eső, hűvös napok. Minket azonban semmi nem szomorított el, mert minden napra találtunk nagyszerű elfoglaltságot.

Játék, sport, fürdőzés, rajz, agyagozás, fonáltechnika, történetek és nagy-nagy éneklések töltötték ki mindennapjainkat. Már az első nap délutánján táborunkban járt a Napraforgók együttes. Ugrálóvárat is hoztak magukkal. Másnap a pantomimes csapat szerepelt. Következő napon hajóztunk a Balatonon.

Szombaton pedig részt vettünk Anti keresztségén, ami - együtt a vakmisszió-csoporttal és a Bajai Gyülekezet tagjaival - külön élményt jelentett.

Az idén több időt töltöttünk fáklyafény mellett este, kint a parton.

szbt-2012_103_4665Szép volt a szombat délutáni bibliai vetélkedő és a vasárnapi „Ki-mit-tud?" is. És szép volt a búcsú, nevelőktől, társaktól, a Balatontól. Köszönet Balogné Süli Bettinek, Szűcs Csabának, Tóthné Tőke Ibolyának és Márton Katikának a csoportfoglalkozásokért. Köszönet Makkos Ambrusnak és Kőszegi Petinek a gitárkíséretért. Külön köszönet illeti a gyöngyösi Mosoly klub támogatóját, Jónás Ádámot, aki családjával együtt már több évet töltött velünk, s az idén is kézben tartotta a reggeli tornát, a vízi életet, és akin keresztül a gyerekek a rendőrségtől „világítós" biciklis hátizsákokat kaptak.

Isten iránti hálával és abban a reményben gondolunk a lellei táborra, hogy jövőre találkozunk.

 

E. Kökényes Zsuzsa
táborvezető

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista