2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Fiatalok Jézusért
Fiatalok Jézusért PDF Nyomtatás E-mail

fiatalok_jezusert_-_taborlakokAzoknak, akik a július 3-tól augusztus 26-ig tartó Fiatalok Jézusért Tábort választották, idén is sok áldásban volt részük. Az immár negyedik alkalommal megrendezett tábor ebben az évben is felemelő élmény volt mind a táborlakóknak, mind a vendégeknek. Az a 35 fiatal, akik eljöttek, idén 3 helyszínen, Újpest Központban, Káposztásmegyeren, és Kistarcsán dolgoztak az Úrért. Nagy örömünkre a táborban több amerikai testvérünk is részt vett.

A szálláshely Pécelen, az Adventista Teológiai Főiskola főépületében és kollégiumában volt. A kiadós reggelik után, a délelőtt folyamán színvonalas képzéseket hallhattunk többek közt Szilvási József, Leasa Hodges, Rinkó Sándor és Rajki János előadásában. A közös ebéd után a fiatalok csoportokban indultak el a helyszínekre. A gyülekezetek alapos előmunkájának és az első hét lelkes szórólaposztásának köszönhetően sok vendég látogatott el az augusztus 3-án kezdődött előadássorozatra.

Az ezt követő 3 és fél hétben a fiatalok délutánonként házról házra járva bibliatanulmányokat adtak, és a gyülekezet különböző programjaira - angol tanfolyamra és életmódklubra - invitálták az érdeklődőket. A vasárnap kivételével minden este tartó evangelizációt, az azt megelőző egészségügyi előadást, a regisztrációt, az üdvözlést, a konferálást és a diakónus munkát is a fiatalok végezték.

A vendégekkel az előadások után sokszor még órákig beszélgettünk, rengeteg kérdésük volt a Bibliával kapcsolatban. A tábor 3. és 4. szombatján összesen 10-en keresztelkedtek. A részvevők közül öten csak 2 hétre terveztek jönni, de látva a misszió áldásait, egész hónapra maradtak, sőt az egyik fiatal még keresztségi döntést is hozott Krisztus mellett, így az utolsó nap ő is a keresztelendők soraiba állt.

A fiatalok által tartott előadás-sorozat és a sok látogatás megújította a kistarcsai gyülekezetalapítást - ott 4-en készülnek keresztségre és legalább tíz komoly vendég maradt a követő programokra -, de Káposztásmegyeren és Újpest Központban is jelentős lendületet adott a missziómunkának. Dicsőség érte Istennek!

...Az aratnivaló sok, de a munkás kevés..." (Lk 10:2).

 

Vita Virág

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista