2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Ünnepel a börtönmissziós szolgálat
Ünnepel a börtönmissziós szolgálat PDF Nyomtatás E-mail

unnepel_a_bortonmisszios_szolgalat_dsc0141Nincs olyan hely, ahol Isten szeretete és kegyelme ne tudná elérni az embert. András a börtönmissziós szolgálat foglalkozásain találkozott Jézussal. Nem tudott írni-olvasni, társai féltek tőle. Amit a büntetések, a magánzárka nem tudott elérni, Isten Szentlelke elérte. András teljesen megváltozott, megtért. Megtanult írni-olvasni, elvégezte a Biblia Levelező Iskolát, naponta tanulmányozta a Bibliát, a szombatiskolát, és társainak beszélt az örömhírről, amit a Bibliából olvasott, ami megváltoztatta az életét. Tíz éven keresztül minden alkalommal részt vett a missziós alkalmakon, buzdította társait, hogy ők is csatlakozzanak.

Amikor egy másik város büntetés-végrehajtási intézetébe került, ott is szervezte a csoportot, akik a Bibliát szeretnék tanulmányozni, és kérte a lelkészt, menjen be hozzájuk, és tanulmányozzák együtt a Bibliát. A kijegyzetelt bibliatanulmánya is mutatta, milyen sokat foglalkozik Isten Igéjével.

unnepel_a_bortonmisszios_szolgalat_dsc0097Hosszú évek után eljött a szabadulás napja. András nemcsak a börtön falai közül szabadult, hanem bűneitől is szabadon új életet kezdett. Szeptember 1-jén elérkezett az a nap, amire egy évtizedig készült, szövetséget kötött Istennel és megkeresztelkedett.

András élete, megtérése bizonyítja, hogy nincs olyan bűn, amit Isten meg ne bocsátana, és nincs annyira elrontott élet, amit ne tudna helyrehozni.

Lelkes kis csapat dolgozik a börtönmissziós szolgálatban, de szükség lenne még odaszentelt életű testvérekre, akik kihasználva a jelenlegi lehetőséget, a börtön falai közé is beviszik az örömhírt.

Ha késztetést érzel erre a szolgálatra, és van a közeledben büntetés-végrehajtási intézet, kérlek jelentkezz a 30/664-3111-es számon, a börtönmissziós koordinátornál.

 

Z. E.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista