2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Ép testben ép lélek
Ép testben ép lélek PDF Nyomtatás E-mail

Sporttábor az Őrségben

sporttabor_az_orsegben_2012_p10606581997 óta megszakítás nélkül a 16-odik alkalommal szerveztük meg az Őrségi tábort Szentgyörgyvölgyben. Július 22-29 között összesen 63-an vehettünk részt, ebből 45-en először. Miskolctól Sopronon át, Nagykanizsán keresztül 11 helyszínről érkeztek a táborozók, kiegészülve egy tucat szabadegyetemi vendéghallgatóval.

Az idei évben a lelki programok mellett a sportolás és a kirándulás sem maradt el. A délelőtti és az esti foglalkozásokat immár nyolcadik éve dr. Szigeti Jenő lelkipásztor vezette. Először a gyermekeket szólította meg a Tihamér-mesékkel, majd a felnőtteket az „Életsorsok - bibliai emberek" című előadásaival. Így betekinthettünk az Ószövetség egy-egy személyének (Kaintól Dánielig) élettörténetébe, hogy Isten egyik-másik helyzetben milyen megoldást adott számukra, és így számunkra is van szabadulás.

Külön öröm volt, hogy a REK részéről Czinkota András lelkipásztor is köztünk lehetett, és különböző könyveket mutatott be a résztvevőknek a kiadó kínálatából. Kalocsai Tamás lelkipásztor, ifjúsági osztályvezető pedig a fiataloknak szervezett programokban segített. A szabadidőben pingpongozhattunk, focizhattunk, kosarazhattunk, lábtengó bajnokságot szerveztük és lubickolhattunk a medencében. De volt kisebb-nagyobb bicajtúra és fazekas ismerősünknél is kéttucatnyian agyagozhattak.

Nagyszerű közösséget alkotva tölthettünk el ismét egy felejthetetlen hetet a minden igényt kielégítő őrségi helyszínen. Október 13-án Szolnokon tartunk tábortalálkozót, ahová várjuk a résztvevőket, hogy találkozhassunk egymással és Isten Igéjével. Hálásak vagyunk Istennek a sok jóért, amivel megajándékozott bennünket, és már készülünk a 2013. augusztus 4-11. között megrendezendő táborba, melyre már 30-an jelezték részvételi szándékukat.

 

Hoffer Zoltán

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista