2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Gyermekfoglalkozások a missziókonferencián
Gyermekfoglalkozások a missziókonferencián PDF Nyomtatás E-mail

img_4937Minden esztendőben negyven-ötven gyermek is részt szokott venni a missziókonferencián. A gyermekek számára 2012 nyarán is külön gondoskodtunk elfoglaltságról, és mivel igazán szép időnk volt mindvégig, kellemesen töltötték a gyermekek is a foglalkozások óráit. Sokat énekeltünk, bibliai történeteket hallgattunk, és volt olyan történet, amelyet közösen el is játszottunk.

A minden plenáris előadás előtt felhangzó gyermektörténeteket nemcsak a gyerekek, hanem az összes résztvevő is szívesen hallgatta.

Külön élmény volt a gyerekek számára, hogy az ifi altábor vezetőinek kérésére egy meglepetést készítettünk minden fiatalnak. A fiatalok ugyanis a „hervadhatatlan korona" megszerzésével foglalkoztak, és a búcsúesten, szombaton mindenki kapott egy ilyen „koronát", vagyis koszorút. Babérfa ugyan nincs a lellei Konferenciai Központ parkjában, de borostyán annál több. Így mindenki borostyánkoszorúval a fején hagyta el a tábort. A gyermekek pedig szombaton délelőtt egy verses-dalos szolgálattal kedveskedtek az összegyűlt nagyszámú gyülekezetnek.

Munkájáért köszönet Zágonyiné Nagy Szilviának, a zenei segítségért Zágonyi Ádámnak.

 

Egerváriné Kökényes Zsuzsa

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista