2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Hogyan beszél a hit?
Hogyan beszél a hit? PDF Nyomtatás E-mail
Tartalom
1. oldal
2. oldal

hogyan_beszel_a_hit_-_nszo_beszamolo_dscf3011Sok női főszereplőről olvashatunk a Szentírásban, akik hősként vagy elveszettként életükkel beszélnek arról, mit jelent hinni vagy tagadni, és hogyan tudja Isten felhasználni őket az Ő szolgálatában. A Női Szolgálatok Osztálya szolgálattevői (Csergedi Nagy Éva, Bihariné Lehelvári Edit, Szőllősiné Nagy Annamária és Kovácsné Bokor Sarolta) a debreceni gyülekezetben jelenlevő hölgyeket szerették volna megszólítani ezzel a kérdéskörrel 2012. szeptember 1-jén.

Ráháb kánaánitaként Jerikó falain belül csak hallott Isten csodás tetteiről, és „bár nem látott", mégis hitt. Életét is kockára tette az Izraelhez tartozó férfiak életének megmentéséért.

Abigail bölcsessége, gondossága, kedvessége és szorgalma minden ma élő nő, feleség és anya példaképeként áll előttünk. Dávid életének nehéz - üldözöttként élő - korszakában ez az okos hívő asszony visszatartotta őt a bűn elkövetésétől.

hogyan_beszel_a_hit_-_nszo_beszamolo_dscf2978Eszter, a Perzsa Birodalom fénylő csillaga Istenhez és népéhez való hűsége nyomán egész nemzetét megmentette. A hit és az engedelmesség egymástól elválaszthatatlan két dolog - a jó Istenhez tartozásunk ezen keresztül válik valósággá.

Délután különleges imaszoba fogadta a testvérnőket, ahol hangulatos asztalok, elgondolkodásra serkentő tárgyak és feladatok inspiráltak az együtt imádkozásra. Ez idő alatt a férfitestvérek a stressz kezeléséről beszélgettek dr. Hella Zoltán testvérünk vezetésével.

Szeretnénk, ha mindannyiunk hite beszédes lenne és hasznos eszközökké válnánk Isten kezében!

 

Kovácsné Bokor Sarolta



 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista