2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Gazdasági igazgatóváltás az Adventista Teológiai Főiskolán
Gazdasági igazgatóváltás az Adventista Teológiai Főiskolán PDF Nyomtatás E-mail

atf_-_gazdasagi_igazgatovaltas_-_ibolyaKárpáti Petronella nyugdíjba vonulása miatt megüresedett a gazdasági igazgatói munkakör az Adventista Teológiai Főiskolán, ezért az intézmény vezetése pályázatot írt ki a munkakörre. A beérkezett pályázatok elbírálása után a szenátus Bagi Ibolyát, a Veszprémi Gyülekezet tagját választotta meg az intézmény gazdasági igazgatójává.

A diplomaosztó és tanévnyitó ünnepségen Ócsai Tamás, a Magyar Unió és a főiskola igazgatótanácsának elnöke méltatta Kárpáti Petronella testvérnő szolgálatát, aki 1975-től vett részt az iskola munkájában. Kezdetekben iskolai ügyintézőként tevékenykedett, majd később a héber és a görög nyelv oktatásába is becsatlakozott. Az évek során gazdasági képesítést szerzett, amivel az iskola mellett a Dunamelléki Egyházterületnél, az Advent Kiadónál és később az uniónál is építette az Úr művét. Testvérnőnk az Adventista Teológiai Főiskolán 2002 óta töltötte be a gazdasági igazgatói tisztséget. Bár ezt a feladatkört szeretettel átadja utódjának, nem szakad el a főiskolától, hiszen továbbra is ő tanítja majd a bibliai nyelveket. Szeretnénk ezt az alkalmat is megragadni, hogy megköszönjük Kárpáti Petronella értékes szolgálatát, és az Úr áldását kívánjuk további munkájára.

Bagi Ibolya a diplomaosztó és tanévnyitó ünnepségen vette át Ócsai Tamás testvértől megbízólevelét. Testvérnőnk közgazdászként főként költségvetési területen dolgozott, az elmúlt években pedig oktatási intézményekben látott el gazdasági vezetői feladatokat. Bízunk abban, hogy Bagi Ibolya oktatásban szerzett tapasztalatai miatt hasznos szolgálatot végez az iskolában, és hozzájárul az intézmény további fejlődéséhez. Isten áldását kívánjuk életére és szolgálatára.

 

ATF

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista