2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Nagy küzdelem a családban
Nagy küzdelem a családban PDF Nyomtatás E-mail

Ezzel a címmel tartotta a Családi Osztály a szekcióját a missziókonferencián. A program során a résztvevők megismerhették, milyen tudatos támadásokat intéz Sátán a család és házasság intézményei ellen, hogyan akarja kiforgatni Isten legszebb ajándékait ellenünk. Ugyanakkor megismerhettük azt is, milyen fegyverzetet kínál Isten a számunkra ebben a harcban.

A program egy fogadalomtétellel zárult, amelyen férjek/apák; feleségek/anyák és egyedülállók kifejezték elhatározásukat, hogy Isten legmagasabb etikai értékrendje szerint szeretnék megélni családi kapcsolataikat. A fogadalomtételt a „Valóban bátrak" (Courageous) című film ihlette, de mi szerettünk volna minden csoportot bevonni, nem csak a férfiakat, akik férj- és apaszerepükben megújulásra vágynak. A program jó minta lehet gyülekezeti rendezvényekhez is. A fogadalomtétel ünnepélyes perceit megnézheted a youtube-on (http://www.youtube.com/watch?v=VHoVp7JfueQ).

Ha egy gyülekezet szeretné megszervezni magának is a rendezvényt, a Családi Osztály szívesen nyújt hozzá szakmai támogatást.

 

Mihalec Gábor

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista