2024. május 19. Vasárnap
Napnyugta: 20:20
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow A tiborszállásiak is fontosak Istennek!
A tiborszállásiak is fontosak Istennek! PDF Nyomtatás E-mail

velemeny_az_evnyitorol_-_tiborszallasi_alt_isk_1002012. szeptember 3-án volt a tiborszállási Péchy László Általános Iskola évnyitó ünnepélye, ami az első magyarországi adventista iskola. Ez az esemény azért is volt számunkra nagyon kedves és kihagyhatatlan, mert a nyári ADRA táborunkban ott volt az iskola igazgatónője és négy, most már nyolcadikos gyerek is, akiket nagyon-nagyon megszerettünk.

Izgatottan vártuk a találkozást, és nagyon jól esett nekünk, hogy nemcsak a gyerekek örültek és lelkesedtek a találkozásnak, hanem az igazgatónő is.

Volt időnk és alkalmunk megismerni egy kicsit az iskolát, a tantestületet, a gyerekeket, a körülményeket és az órákat is. Sokat beszélgettünk és nevettünk a gyerekekkel, nosztalgiáztunk a tábori élményeken.

velemeny_az_evnyitorol_-_tiborszallasi_alt_isk_099Számomra a legszebb élmény az volt, amikor megtudtuk, hogy a táborban is résztvevő gyerekek az évnyitóra készültek két énekkel, amit a táborban tanultak. Az egyik a „Rejts most el!", ami a kedvencük lett, és amit az énekórák alatt majd' minden gyerek meg fog tanulni, a másik pedig az „Isten alkotta az oroszlánokat..." című ének, amit - miután elénekeltük és elmutogattuk egyszer a tábori gyerekekkel - az egész iskola együtt énekelt és mutogatott velünk, az összes gyerek, a tanárok, a szülők és egyházunk képviselői: Ócsai Tamás, Tóth Sándor és Soós Róbert, valamint a polgármester is. Az igazgatónő pedig odaállt mellénk, az „ADRA táborosok" mellé, és ott énekelt velünk, hatalmas mosollyal.

Ők már tudják, hogy FONTOSAK ISTENNEK! Bízunk benne, hogy ezt egyre többen fogják így gondolni.

 

Kis Márta

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista